TV or not TV

Λεπτομέρειες για το chemistry system του Ultimate Team στο FIFA 23

Λεπτομέρειες για το chemistry system του Ultimate Team στο FIFA 23
Αλλάζουν τα δεδομένα.

Κάθε χρόνο οι παίκτες του FIFA ελπίζουν σε αλλαγές που θα κάνουν το εκάστοτε ποδοσφαιρικό τίτλο ακόμα πιο διασκεδαστικό. Φέτος, η Electronic Arts αποφάσισε να τροποποιήσει ριζικά του chemistry system του Ultimate Team mode. Για πολλά χρόνια αυτό αποτελεί έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα αποδίδει τα μέγιστα στο γήπεδο. Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε πως θα έχει η κατάσταση στο FIFA 23, που αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων τις επόμενες ημέρες.

Το πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσετε είναι ότι, οι διαφορετικού χρώματος σύνδεσμοι που υπήρχαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών- κόκκινο, πράσινο ή κίτρινο- αποτελούν πλέον παρελθόν. Είναι ένα θέμα που έχει ήδη δημιουργήσει προβληματισμό σε όσους έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν το FIFA 23 Companion App για να διαχειριστούν την ομάδα τους, καθώς δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τα προκαταρκτικά Squad Building Challenges (SBCs).

Από φέτος, δεν έχει σημασία ποια είναι η θέση των ποδοσφαιριστών σε σχέση με τους συμπαίκτες τους στη διάταξη της ομάδας. Αν για παράδειγμα έχετε έναν επιθετικό και έναν τερματοφύλακα από τον ίδιο σύλλογο ή πρωτάθλημα- έστω ότι είναι ο Cristiano Ronaldo και ο David De Gea, τότε ανεβαίνει η χημεία του club σας. Έτσι λοιπόν, αν χτίζετε μια ομάδα με παίκτες από το ίδιο πρωτάθλημα, η χημεία της θα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την ιδανική ομάδα έχουν ως εξής:

2 παίκτες από την ίδια χώρα, περιοχή ή σύλλογο: +1 chemistry point

3 παίκτες από το ίδιο πρωτάθλημα: +1 chemistry point

4 παίκτες από τον ίδιο σύλλογο: +2 chemistry points

5 παίκτες από την ίδια χώρα, περιοχή ή πρωτάθλημα: +2 chemistry points

7 από τον ίδιο σύλλογο: +3 chemistry points

8 παίκτες από την ίδια χώρα, περιοχή ή πρωτάθλημα: +3 chemistry points

Γνωρίζετε λοιπόν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να ετοιμαστείτε για το λανσάρισμα του FIFA 23, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PC και Nintendo Switch (Legacy Edition)

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0