TV or not TV

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παραγωγός στο ντοκιμαντέρ του National Geographic, «Flagmakers», για τους μετανάστες! (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παραγωγός στο ντοκιμαντέρ του National Geographic, «Flagmakers», για τους μετανάστες! (video)
Πολύ όμορφη και συμβολική κίνηση για ακόμα μία φορά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να γίνεται παραγωγός στο ντοκιμαντέρ του National Geographic για τους μετανάστες με τίτλο «Flagmakers»!

Για ακόμα μία φορά ο «Greek Freak» δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένος είναι καθώς όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να είναι παραγωγός στο ντοκιμαντέρ «Flagmakers» του National Geographic, που έχει ως κεντρικό του θέμα τους μετανάστες που φτιάχνουν αμερικανικές σημαίες.

Η κίνηση του Γιάννη να είναι παραγωγός σε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ έχει φυσικά και συμβολική αξία, μιας και ο ίδιος κατάφερε να φτάσει στην κορυφή όντας παιδί μεταναστών.

 

«Όντας και εγώ μετανάστης, βρίσκω αυτή την ταινία απίστευτα προσωπική και μια συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτή τη χώρα 'σπίτι΄ τους. Κάθε ένας από αυτούς τους εμπνευσμένους ανθρώπους έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στην ζωή του και παρουσιάζουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες καθώς φτιάχνουν την αμερικανική σημαία», τόνισε ο Γιάννης.



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0