TV or not TV

Ποτσετίνο, Πότερ ή… Ζιντάν: Οι αποδόσεις για την διαδοχή του Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι!

Ποτσετίνο, Πότερ ή… Ζιντάν: Οι αποδόσεις για την διαδοχή του Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι!
Παρελθόν μετά από 18 μήνες αποτελεί ο Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Τσέλσι, με τους «μπλε» να αναζητούν τον αντικαταστάτη του και τις στοιχηματικές εταιρείες να έχουν κάνει ήδη τις εκτιμήσεις τους. Απόλυτο φαβορί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στην δεύτερη θέση ο Γκρέιαμ Πότερ της Μπράιτον, ακολουθεί ο Ζιντάν, στην λίστα και ο Ρότζερς!

Και από το… πουθενά, ο Τόμας Τούχελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι, μετά από 18 μήνες και 99 ματς και δεν θα γίνει μόλις ο 4ος προπονητής των «μπλε» που συμπληρώνει 100 παιχνίδια στον πάγκο τους στον 21ο αιώνα.

Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις κόστισαν, η ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και κάπως έτσι, ο Γερμανός αποτελεί παρελθόν, έχοντας πάντως κατορθώσει στην θητεία του να κερδίσει περισσότερα ματς από όσες ήταν οι ισοπαλίες του με τις ήττες του αθροιστικά (67- 33).

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής που θα τον διαδεχθεί, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν κάνει ήδη τις εκτιμήσεις τους. Φαβορί την δεδομένη χρονική στιγμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλε», είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ακολουθεί ο Γκρέιαμ Πότερ, με μικρή διαφορά, με τον νυν προπονητή της Μπράιτον να φημολογείται πως έχει ήδη προσεγγιστεί από τους Λονδρέζους, για να μπουν έπειτα στην συζήτηση ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Μπρένταν Ρότζερς.

Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει ο τελευταίος, λόγω της κακής του πορείας με τη Λέστερ στην τρέχουσα σεζόν, την ώρα που ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί διακαή πόθο του Τοντ Μποέλι, αλλά οι περίπτωσή του συγκεντρώνει δυσκολίες.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: 2,38

Γκρέιαμ Πότερ: 3,00

Μπρένταν Ρότζερς: 6,00

Ζινεντίν Ζιντάν: 9,00

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0