TV or not TV

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV η διπλή "μάχη" του Στέφανου Τσιτσιπά για πρόκριση στον τελικό του Σινσινάτι

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV η διπλή

Διπλή επιτυχία σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP Masters 1000 Western & Southern Open Cincinnatiαφού πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό.  

Με αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV, o κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα κληθεί να δώσει δύο σημαντικές μάχες για να διασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό του Σινσινάτι, και στις δύο κατηγορίες.  

Στο μονό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ραντεβού με το Nο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Στις εννιά μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να επικρατήσει στις δύο. Η «τιτανομαχία» Τσιτσιπά-Μεντβέντεφ θα μεταδοθεί το Σάββατο 20/8, στις 22.00, ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 6HD.  

Στο διπλό, το Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης με τον συμπαίκτη του Χόλγκερ Ρουν, θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι Πουέτζ-Βένους. Ο αγώνας-«εισιτήριο» για τον τελικό του τουρνουά θα διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση του μονού και το «after suitable rest» και θα μεταδοθεί τα ξημερώματα της Κυριακής 21/8 από το COSMOTE SPORT 9HD.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0