TV or not TV

Ποιος θα είναι ο 7ος… 007; Οι υποψήφιοι για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ!

Ποιος θα είναι ο 7ος… 007; Οι υποψήφιοι για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ!

Η συζήτηση για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ συνεχίζεται και οι στοιχηματικές έχουν πάρει… φωτιά για το ποιος θα υποδυθεί τον «007». Μεταξύ των οποίων υποψηφίων, βρίσκεται και ένας… Έλληνας. 

Σχετικά Άρθρα

Ο χρόνος κυλάει και η αναζήτηση για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ γίνεται ολοένα και πιο εντατική. Ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα κουβαλήσει το βάρος αυτού του ιστορικού ρόλου που έχει «μεγαλώσει» γενιές και γενιές. Από τον σκληροτράχηλο Σον Κόνερι, που πρώτος έδωσε ζωή αυτόν τον φλεγματικό Βρετανό πράκτορα, τον άτυχο, με μόνο μία εμφάνιση, Τζορτζ Λάζενμπι, τον bon-viveur Ρότζερ Μουρ, τον έντονα θεατρικό Τίμοθι Ντάλτον, τον κομψό Πίερς Μπρόσναν μέχρι τον αρχικά υποτιμημένο, αλλά τελικά πλήρως αναγνωρισμένο, Ντάνιελ Κρεγκ. 
all-the-james-bonds-e1491762261993.jpeg.webpΤα δεδομένα έχουν αλλάξει, μιας και ένα από τα φαβορί, ο Ίντρις Έλμπα, δεν βρίσκεται πια στις συζητήσεις για να γίνει… πράκτορας της MI6, και το BN Sports σας παρουσιάζει τους ηθοποιούς που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτή την «ευκαιρία ζωής».

Χένρι Κάβιλ
Henry_Cavill.jpg
Ο ταπεινός Χένρι Κάβιλ, ή ο γνωστός σε όλους μας «Superman», είναι αρκετά διάσημος στον σημερινό κόσμο του κινηματογράφου, αφού πρωταγωνιστεί στις σειρές του Netflix όπως το «The Witcher» και το «Enola Holmes». Φυσικά, ο «Κλαρκ Κεντ» έχει παίξει και στο «Mission Impossible: Fallout», στο πλευρό του Χολιγουντιανού σταρ, Τομ Κρουζ. Οδηγώντας την παραγωγή του Τζέιμς Μποντ, να τον έχει στο νου της.  

Τομ Χάρντι 
tom-hardy.jpg
Ένας ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πολλών ειδών ταινιών. Όπως το «Venom»,  «Bronson», «Mad Max», «Δουνκέρκη», «Inception», «Dark Knight Rises» μέχρι και το «Layer Cake» με τον τελευταίο «007», τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ο Άγγλος ηθοποιός είναι από τους «χαμαιλέοντες» του κινηματογράφου, καθώς μπορεί να «υιοθετήσει» σχεδόν κάθε χαρακτήρα που θα του ζητηθεί. Μπορεί όμως αυτόν του Τζέιμς Μποντ; Όταν ο 44άχρονος είχε ερωτηθεί για το συγκεκριμένο ρόλο, ο ίδιος είχε πει ότι δεν θέλει να μιλήσει, καθώς εάν το κάνει, τότε η ευκαιρία του θα «καεί». 

Ρεγκέ Ζαν-Πέιτζ 
GettyImages-1341344696-H-2021.jpg.webp
Εν συνεχεία, έρχεται ο Ρεγκέ Ζαν-Πέιτζ, για να συμπληρώσει την τριάδα των φαβορί. Ο νεότερος συγκριτικά με τους άλλους δύο (Χένρι Κάβιλ, Τομ Χάρντι), στα 34 του έτη, έχει συστηθεί στο ευρύ κοινό της τέχνης, μέσω της σειράς «Bridgerton» και πολλοί θαυμαστές του ελπίζουν να πάρει εκείνος το ρόλο και να γίνει ο πρώτος έγχρωμος Τζέιμς Μποντ.

Ρίτσαρντ Μάντεν
richard-madden-bodyguard.jpg.webp
Επίσης πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσω του «Game of Thrones», αλλά και της σειράς «Bodyguard», δίνοντας ένα δείγμα για το τι μπορεί να προσφέρει ως Τζέιμς Μποντ. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκωτσέζος ηθοποιός έχει συνεργαστεί στην ταινία «1917», με τον παραγωγό Σαμ Μέντες, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγα χρόνια από το franchise του «007», διότι υπήρχε αφόρητη πίεση σε αυτό το πόστο. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανότητες για τον μοναδικό ρόλο του «007», έχει και ο… δικός μας Θίο Τζέιμς-Ταπτικλής! Καθώς, ο πατέρας του, Φίλιππος Ταπτικλής, έχει
καταγωγή από τη Πελοπόννησο, ενώ η μητέρα του, Τζέιν, από τη Σκωτία. 
b1e968835eaa4d611d3b5912455e82c3.jpegΑναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ, αλλά αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, αυτό είναι πως οι περισσότεροι υποψήφιοι προβάρουν ήδη στους καθρέφτες του σπιτιού τους, τον πασίγνωστο τρόπο με τον οποίο συστήνεται, «Bond. James Bond». 

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0