TV or not TV

Έκπληξη από Action24: Πήρε τα δικαιώματα του Carabao Cup!

Έκπληξη από Action24: Πήρε τα δικαιώματα του Carabao Cup!

Τα δικαιώματα του Carabao Cup πήρε και επίσημα το Action 24, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Λιγκ Καπ Αγγλίας, να το κάνουν δίχως να χρειάζεται να πληρώσουν συνδρομή!

Η τρίτη  διοργάνωση του αγγλικού ποδοσφαίρου, το League Cup, θα μεταδίδεται φέτος από ανοιχτή συχνότητα! Το Action24 έκανε δυναμικό μπάσιμο αποκτώντας τα δικαιώματα του Carabao Cup (όπως είναι η επίσημη ονομασία λόγω χορηγού) που είχε η Nova και έτσι θα μπορούν οι φιλικοί του αγγλικού ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν χωρίς συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα,  μια διοργάνωση που στην Ελλάδα  είχε πάντα από τη δεκαετία του 70 το δικό της κοινό.

Ο τελικός  του League Cup στην Ελλάδα ξεκίνησε  να μεταδίδεται  τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 70 από την ΕΡΤ και μέχρι σήμερα παραμένει μια διοργάνωση που έχει ενδιαφέρον. Το Action24 μετά την εξαγορά του από τους εφοπλιστές  Μπάκο και Καϋμενάκη που έχουν σχέδια για σημαντική ενίσχυση του καναλιού, έκανε ήδη μια πρώτη κίνηση και αναμένονται και άλλες!

Για τους φιλάθλους είναι μία ευχάριστη εξέλιξη, αφού θα μπορέσουν  να δουν όλα τα σημαντικά παιχνίδια κάθε γύρου μέχρι και τον μεγάλο τελικό το Φεβρουάριο στο Wembley, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν συνδρομή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0