TV or not TV

Σώθηκε το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη - Ξέσπασμα από τους γονείς της (video)

Σώθηκε το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη - Ξέσπασμα από τους γονείς της (video)

Το σπίτι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Κατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη κινδύνεψε να καεί ολοσχερώς από την μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες (19/7). Ευτυχώς το σπίτι σώθηκε, με τους γονείς της 32χρονης πρωταθλήτριας να ξεσπούν εναντίον της πολιτικής ηγεσίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες (19/7) στην Πεντέλη, η οποία δυστυχώς πήρε μεγάλες διαστάσεις, με αρκετά σπίτια να έχουν καεί ολοσχερώς. Μεταξύ των σπιτιών που κινδύνεψαν από τη φωτιά ήταν και αυτό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Κατερίνας Στεφανίδη, το οποίο ευτυχώς σώθηκε.

Η μητέρα της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, με ποσταρίσματα στο Facebook είχε κάνει γνωστή την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν στην περιοχή της Παλλήνης που είναι η κατοικία τους.

«Βλέπω live στον Αlpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε», έγραψε η μητέρα της Στεφανίδη ενώ νωρίτερα σε άλλο ποστάρισμα έγραψε «Καιγόμαστε !!!! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμαρας».

stefanidi.PNG

Τελικά το σπίτι ευτυχώς σώθηκε, ωστόσο ο πατέρας της πρωταθλήτριας ξέσπασε εναντίον της πολιτικής ηγεσίας για την αντιμετώπιση της φωτιάς και συγκεκριμένα εναντίον του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη. Ο Γιώργος Στεφανίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ζήτησε ευθέως την παραίτηση του κ.Πατούλη.

«Από χθες το βράδυ. Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης», δήλωσε ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη.

«Πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί τις άλλες κυβερνήσεις. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα για τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κύριο Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωζε. Μας τον κοτσάρανε επί Δούρου τον Συνολάκη. Περιμένω την παραίτηση του κύριου Πατούλη», συνέχισε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της Στεφανίδη αργότερα μίλησε και εκείνη στην κάμερα του ΣΚΑΙ, όπου αρχικά ζήτησε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που προκάλεσε με όσα έγραψε στο Facebook ωστόσο τόνισε ότι η οικογένειά της μπορεί να στάθηκε τυχερή όμως άλλες οικογένειες είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται.

«Έφυγα στις 4.30 όταν η αστυνομία μας είπε να το κάνουμε. Ο σύζυγος όμως έμεινε όπως έμειναν και κάποιοι άλλοι άνδρες της γειτονιάς. Είχαμε μία επικοινωνία, κάποια στιγμή μου είπε έρχεται η φωτιά. Βοήθησαν όλοι οι άνδρες από εκείνη την πλευρά, ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική, αλλά εάν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα είχε γίνει η διάσωση των σπιτιών. Βοήθησε και η πυροσβεστική. 
Από το σοκ δεν έγραψα τυχαία.

Κάποια στιγμή μου λένε βάλε αυτό το κανάλι, είναι στο δρόμο σου και καίγεται το σπίτι σου. Εγώ έβαλα αυτό το κανάλι, είδα το δρόμο και πολύ φωτιά. Για αυτό έγραψα ότι καίγομαι και το βλέπω live στην τηλεόραση.
Έγινε παρεξήγηση. Κάηκαν όμως 4-5 σπίτια στην οδό Χειμάρας και δεν είναι τυχαίο. Το δικό μου το σώσαμε. Ζητάω συγγνώμη αν αναστάτωσα κόσμο. Δεν είναι όλα καλά για όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0