TV or not TV

Η Μαρία Μπεκατώρου στο BN Sports: «Συμπάθησα πάρα πολύ τον Βεζένκοφ!» (video)

Η Μαρία Μπεκατώρου στο BN Sports: «Συμπάθησα πάρα πολύ τον Βεζένκοφ!» (video)

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, βρέθηκε στη Σύρο και μίλησε στο BN Sports για το πως έζησε το Stoiximan AegeanBall Festival 2022, τον οικοδεσπότη Γιώργο Πρίντεζη αλλά και την… αναπάντεχη γνωριμία της με τον Σάσα Βεζένκοφ!

Σχετικά Άρθρα

Αποστόλη στη Σύρο, Έκτορας Σταυρόπουλος

Πέρα από τους αθλητές τεράστιου βεληνεκούς που παρέλασαν από το αυτοσχέδιο γήπεδο της πλατείας Μιαούλη, στην Ερμούπολη της Σύρου, υπήρξαν και ορισμένες κοσμικές παρουσίες, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτές του ηθοποιού Γιώργου Κοψιδά, αλλά και της Μαρίας Μπεκατώρου που συμμετείχαν στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022, ο καθένας από το δικό του… μετερίζι. Η διάσημη παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της, το κέφι και τον αυθορμητισμό της, τις… μπασκετικές της ικανότητες, αλλά παράλληλα εξέπληξε και άπαντες με την οικειότητα που έδειξε να μοιράζεται με τον Σάσα Βεζένκοφ!

Πως προέκυψε η παρουσία σας εδώ στη Σύρο, στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022;

«Εγώ ήρθα εδώ για τον Γιώργο τον Πρίντεζη. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από όλο αυτό το event. Νομίζω τιμάει και τη Σύρο, διαφημίζει το νησί και το μπάσκετ γενικότερα. Με έναν τρόπο στηρίζει και προωθεί και τη δουλειά των νέων παιδιών και των νέων αθλητών και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αλήθεια μου άρεσε πάρα πολύ».

Ήρθατε μόνο για το συγκεκριμένο event στο νησί;

«Ναι! Έρχομαι γενικά στη Σύρο, αλλά τώρα έχω έρθει συγκεκριμένα, μόνο για το event».

Έχετε κάποια άλλη σχέση με τη Σύρο; Υπάρχει κάτι που σας δένει μαζί της;

«Αγαπάω τη Σύρο απλά. Αυτή είναι η σχέση μου μαζί της. Σχέση αγάπης!».

Όπως πιθανά θα γνωρίζετε, ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε τέλος στην καριέρα του φέτος, γεγονός που έκανε τη φετινή χρονιά λίγο πιο… ιδιαίτερη.

«Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εγώ εδώ!».

1657535697337_1.jpg

Σας είδαμε κατά τη διάρκεια του διημέρου να μιλάτε συχνά με τον Σάσα Βεζένκοφ. Και ο ίδιος ήταν πολύ εξωστρεφής, σας μίλησε αρκετές φορές. Πως προέκυψε αυτό; Γνωριζόσασταν από πριν;

«Όχι δεν τον ήξερα προσωπικά. Γνωριστήκαμε εδώ αλλά τον έχω συμπαθήσει πάρα μα πάρα πολύ τον Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ)! Δεν ξέρω τι να πω, τον έχω συμπαθήσει. Και εκείνος με συμπαθούσε οπότε όλα μια χαρά!».

Γενικότερα πως σας φάνηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση; Πως το ζήσατε εσείς από την μεριά σας;

«Επειδή εγώ γενικά, ξέρεις, δεν είμαι και πολύ κοντά στο αθλητικό κομμάτι, αλλά παρόλα αυτά, το είδα και εντυπωσιάστηκα. Δηλαδή μου άρεσε σε όλα τα επίπεδα, το παρακολούθησα ευχάριστα και ήταν μαγικό που καθόμασταν εδώ στις πρώτες θέσεις και βλέπαμε όλους αυτούς τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ. Βασικά όχι μόνο του ελληνικού, του ευρωπαϊκού θα έλεγα! Όλη αυτή η αίσθηση μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ. Αλήθεια!».

Τι θα λέγατε σε κάποιον, που δεν έχει σχέση με το μπάσκετ και τον αθλητισμό για την εμπειρία σας εδώ;

«Να έρθει να το ζήσει! Και να φέρει και τα παιδιά του μαζί να το δούνε για να καταλάβουν τι σημαίνει μπάσκετ και αθλητισμός. Τι όμορφα που είναι όλα, όπως τώρα που καθόμαστε και τα λέμε εδώ μπροστά στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, είναι όλα τόσο ωραία…».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0