TV or not TV

Η ΕΛΙΝΟΙΛ υπερήφανος Χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου και Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Η ΕΛΙΝΟΙΛ υπερήφανος Χορηγός του Χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου και Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση προς την κορυφή, η ΕΛΙΝΟΙΛ ξεκινάει χορηγική συνεργασία με τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος, για την προετοιμασία της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Οι αξίες που πρεσβεύει ο Μίλτος Τεντόγλου, μεταξύ των οποίων η άμιλλα, ο σεβασμός και η στοχοπροσήλωση, συμβαδίζουν με την εταιρία και την 68ετή επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά. Παράλληλα, στηρίζοντας σταθερά το Ολυμπιακό ιδεώδες στο πέρασμα του χρόνου, η ΕΛΙΝΟΙΛ ανανεώνει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος «Παρίσι 2024». Ως ολοκληρωμένος ενεργειακός όμιλος, η ΕΛΙΝΟΙΛ προσφέρει υψηλής ποιότητας καύσιμα για τις ανάγκες μετακίνησης της ΕΟΕ και της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας έως τα τέλη του 2024.

Ο κ. Γιάννης Αληγιζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ, ανέφερε σχετικά: «Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» στη μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού μας εμπνέει όλους, αθλητές και θεατές, να προσπαθούμε για το καλύτερο και κάθε φορά να θέτουμε τον πήχη υψηλότερα. Ο αθλητισμός είναι καταλύτης ανάδειξης θετικών προτύπων για τη νέα γενιά, γι’ αυτό ένθερμα υποστηρίζουμε τις προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου και το πολυδιάστατο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

Ο κ. Μίλτος Τεντόγλου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά να έχω την ΕΛΙΝΟΙΛ στο πλευρό μου στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη, η οποία μου δίνει ώθηση να συνεχίσω την προετοιμασία μου με στόχο να φτάσω ακόμα υψηλότερα, κάνοντας τους υποστηρικτές μου και τη χώρα υπερήφανους».

ΕΛΙΝΟΙΛ_Μ.Τεντόγλου_1_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0