TV or not TV

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά πλέον αγωνίζεται και για τη… Balenciaga, γράφοντας έτσι ιστορία! (video)

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά πλέον αγωνίζεται και για τη… Balenciaga, γράφοντας έτσι ιστορία! (video)

Ο 19χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που περπατά στο Fashion Week για χάρη της Balenciaga.

Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία το ποδόσφαιρο συνδυάζεται με τη μόδα. Ωστόσο ο Εντουάρντο Καμαβινγκά συνδύασε τα δύο με διαφορετικό τρόπο, γράφοντας παράλληλα τη δική του ιστορία.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος παρακολούθησε πολλές επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια του Fashion Week στο Παρίσι τον περασμένο μήνα, επιλέχθηκε ως μοντέλο για τον Balenciaga στη δεύτερη επίδειξη ραπτικής του Demna Gvasalia. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, ο Καμαβινγκά έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που περπατά στη για τον συγκεκριμένο οίκο!

Γνωστός ως ένας από τους πιο καλοντυμένους νεαρούς μπαλαδόρους στον κόσμο, ο αστέρας της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης φόρεσε τις δημιουργίες του Γεωργιανού σχεδιαστή σε μια εμφάνιση έκπληξη μαζί με την ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν, η Κιμ Καρντάσιαν και η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα.

Μια παρουσίαση της 51ης Couture Collection δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Balenciaga στο Instagram για να γιορτάσει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στο ημερολόγιο της μόδας.

Τη… γέφυρα ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και τη μόδα, άρχισε να χτίζει ο Έκτορ Μπεγερίν. Ο άσος της Άρσεναλ έκανε εμφάνιση για χάρη του Louis Vuitton στο Παρίσι πίσω στο 2019. «Με είχαν ρωτήσει στο παρελθόν, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε και όταν πληροφορήθηκα ότι ο Βιργίλιος ήθελε να περπατήσω για το σόου του στο Louis Vuitton, ήταν απίθανο», είχε τονίσει ο Ισπανός.

Το 2020, η Balenciaga κυκλοφόρησε επίσης τη δική της ποδοσφαιρική φανέλα αξίας 612 λιρών φτιαγμένη από βαμβάκι υψηλής ποιότητας μεσαίου βάρους και προκειμένου να «θολώσει ακόμη περισσότερο τα όρια μεταξύ αθλητικών ενδυμάτων και χρωστικής πολυτέλειας». Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια εκείνου του Fashion Week επίσης στο Παρίσι.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0