TV or not TV

Το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 επέστρεψε και ο Γιώργος Πρίντεζης απηύθυνε κάλεσμα... #ΓιαΤηΣύρο! (video)

Το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 επέστρεψε και ο Γιώργος Πρίντεζης απηύθυνε κάλεσμα... #ΓιαΤηΣύρο! (video)
Όλα έτοιμα στη Σύρο, για να υποδεχτεί το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 και τόσο ο... οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης, όσο και οι διοργανωτές και χορηγοί του event, μίλησαν στη Συνέντευξη Τύπου απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρόν στο νησί των Κυκλάδων

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για και το BN Sports θα βρίσκεται εκεί! Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η διεξαγωγή του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 και η Σύρος ανοίγει την... αγκαλιά της για να υποδεχτεί όλους όσους ζουν στον ρυθμό της «πορτοκαλί θεάς» και όχι μόνο... Ο Γιώργος Πρίντεζης και όλοι οι διοργανωτές, χορηγοί αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση του Κυκλαδίτικου νησιού, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της διοργάνωσης, που επιστρέφει 4 χρόνια μετά!

Από σήμερα 6 Ιουλίου και έως τις 10 του μηνός θα διεξαχθή το μεγαλύτερο τουρνουά 3χ3, με καλεσμένους διάσημους μπασκετμπολίστες, αλλά και σπουδαίους αθλητές από διάφορα αθλήματα, με τη λίστα να ανανεώνεται συνεχώς και τον Γιώργο Πρίντεζη να αναφέρει πως... περιμένει ακόμα την τελική απάντηση από διάσημους συναδέλφους του. 

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπήσει δυνατά τις επόμενες μέρες στη Σύρο και αναμένεται να κορυφωθεί το διήμερο 9 και 10 Ιουλίου, με φόντο το εμβληματικό δημαρχείο της Ερμούπολης, μπροστά από το οποίο θα «παρελάσουν» από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μεγάλα ονόματα του αθλήματος και όχι μόνο, με τις εκπλήξεις να αναμένονται αρκετές... 

Στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν από κοντά μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Γιάννη Μπουρούση, τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Σάσα Βεζένκοφ, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον Δημήτρη Μωραϊτη, τον Δημήτρη Κατσίβελη, τον Χρήστο Σαλούστρο, τον Γιάννη Αθηναίου, τον Λίνο Χρυσικόπουλο, τον Νίκο Γκίκα και όπως ανακοινώθηκε σήμερα, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, τον Γιώργο Παπαγιάννη αλλά και τον MVP του φετινού Final 4 της Euroleague, Βασίλιε Μίτσιτς, που ο Πρίντεζης δήλωσε αστειεύομενος ότι δεν θα... χαρεί καθόλου που θα τον δει (σ.σ. επείδη το δικό του σουτ στην εκπνοή του ημιτελικού της Euroleuague, ήταν που στέρησε από τον Ολυμπιακό τη συμμετοχή στον τελικό), όμως αποτελεί τιμή για την διοργάνωση! 

Παράλληλα, και Έλληνες Ολυμπιονίκες θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη Σύρο. Παρόντες στο event, πρόκειται να είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιαννιώτης και η Βασιλική Μιλλούση. Ο Γιώργος Πρίντεζης επανέλαβε αρκετές φορές ότι οι λόγοι διεξαγωγής του τουρνουά είναι καθαρά ανιδιοτελείς και σκοπό έχουν να φέρουν τα νέα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ, να φέρουν χαρά στον κόσμο αλλά και να τιμήσουν και να διαφημίσουν το νησί τους, τη Σύρο! Σε ερώτηση για το αν η φετινή διεξαγωγή του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 είναι συμβολική και συνδυάζεται με το τέλος της καριέρας του Πρίντεζη, ή ανοίγει έναν νέο κύκλο τέτοιων εκδηλώσεων, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε πως η πρόθεσή του είναι να συνεχίσει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον. 

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην Επίσημη Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του τουρνουά Stoiximan AegeanBall Festival 2022:


Έκτορας Σταυρόπουλος
 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0