TV or not TV

Η Ντίνα Κώνστα μας είχε συστηθεί και ως «Ντένη Μαρκορά, Θύρα 13»! (video)

Η Ντίνα Κώνστα μας είχε συστηθεί και ως «Ντένη Μαρκορά, Θύρα 13»! (video)
Η Ντίνα Κώνστα έχει γράψει ιστορία με τον ρόλο της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», ένας ρόλος που έχει ταυτιστεί με τον... Παναθηναϊκό εκείνης της εποχής.

Ακόμη πιο φτωχός είναι ο κόσμος από το απόγευμα της Κυριακής (3/6), καθώς η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Ντίνα Κώνστα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών. Μια καλλιτέχνης που έκανε τα πρώτα της βήματα μέσω δραματικών ρόλων, αλλά έμεινε σε όλους αξέχαστη από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στους «Δύο Ξένους».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ακόμη έναν λόγο να την θυμάται μ’ ένα πλατύ χαμόγελο καθώς στη σειρά ήταν υποστηρικτής του «τριφυλλιού», γεγονός που έδειχνε με κάθε ευκαιρία. Έχουμε κάνει ήδη παλαιότερα αναφορά στην επική σκηνή στην οποία η Μαρκορά βρίσκεται στα γραφεία του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κρατά στα χέρια την εφημερίδα της Sportime με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στο σκηνικό ανάμεσα στον Ντίνο Ράτζα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τίτλο «Μπουκέτο στον γιο του Παύλου».

Πάμε όμως να θυμηθούμε κι άλλες από αυτές τις επικές σκηνές που συνέδεσαν τον ρόλο με τον σύλλογο.

Σε μια άλλη σκηνή η Ντένη Μαρκορά οδηγείται στο κρατητήριο και συστήνεται στον αστυνομικό ως «Ντένη Μαρκορά, Θύρα 13». Στη συνέχεια της ζητείται ταυτότητα, ωστόσο εκείνη ισχυρίζεται πως δεν την έχει μαζί της κι αντ’ αυτού δείχνει το εισιτήριο διαρκείας της!

Έπειτα ακολουθεί ένα επικός διάλογος ανάμεσα στους δύο, για το πώς κατέληξε η ίδια στο κρατητήριο έπειτα από… επεισόδια στα οποία η ίδια ενεπλάκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

Ακόμη πιο επική είναι η αντίδραση της Μαρκορά όταν καταλαβαίνει πως η Ζωίτσα (Δέσποινα Στυλιανοπούλου), η μέλουσα συμπεθέρα της, είναι οπαδός του Ολυμπιακού! Ο διάλογος ξεκινά με αφορμή τον σχολιασμό της Ζωίτσας για μια αφίσα του Παναθηναϊκού στην οποία βρίσκεται και η συμπεθέρα της δίπλα από τον Γιόζεφ Βάντζικ!

- Καλά κουμπάρα τι είναι αυτό;

- Αυτό κυρία Κουντουράτου είναι ο Παναθηναϊκός!

- Καλά ζείτε εσείς;

- Παρακαλώ;

- Βγήκατε από την τρύπα σας; Γιατί νόμιζα ότι κρυβόσαστε πέντε χρόνια.

- Δεν κατάλαβα, τι εννοείτε;

- Πως νιώθετε που βλέπετε πέντε χρόνια την πλάτη μας; Που σκίσαμε τον Άγιαξ στο Ολυμπιακό και τρέχατε να κρυφτείτε.

- Μην μου πείτε ότι είστε γαυρο... Ολυμπια... Τέλος πάντων οπαδός αυτής της ομάδος του επινείου της Αθήνας!

Η Ντίνα Κώνστα δεν αποκάλυψε ποτέ το αν υποστηρίζει όντως κάποια ομάδα. Σε συνέντευξή της, μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως την ρωτούσαν συνεχώς αν υποστηρίζει τους «πράσινους» ή τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η απάντηση που τους έδινε ήταν αρνητική. Όπως και να 'χει, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνει για πάντα συνδεδεμένη με τα χρώματα του Παναθηναϊκού!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0