TV or not TV

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο ανοιχτό του Τρίτωνα ως star του Hollywood! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο ανοιχτό του Τρίτωνα ως star του Hollywood! (video)

Πριν δέκα χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέρφια του έπαιζαν στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα στη συμβολή των οδών Δυρραχίου και Γράμμου στα Σεπόλια άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Δέκα χρόνια μετά είναι πρωταγωνιστές της ίδιας της ιστορίας της ζωής τους δίνοντας το παρόν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Rise που αφορά στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της οικογένειάς του από τη Disney λαμβάνει χώρα στο ανοιχτό του Τρίτωνα στα Σεπόλια παρουσία πλήθους επισήμων και... διάσημων.

Φυσικά ο απαστράπτων Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκεί (όπου ξεκίνησαν όλα) μαζί με τον Θανάση, τον Άλεξ (σ.σ. ο Κώστας βρίσκεται με την Εθνική στη Λάρισα) και τη μητέρα τους Βερόνικα.

Το παρόν δίνουν και τρεις συμπαίκτες του φέτος στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο φίλος του Πατ Κόνατον, ο Νιγηριανός φόργουορντ Τζόρνταν Νουόρα και ο γκαρντ Τζεβόν Κάρτερ.

 

Ο μεγάλος αδερφός, Φράνσις, βρέθηκε και αυτός με τη σειρά του στο ανοιχτό του Τρίτωνα και μάλιστα o Ofili (σ.σ. το καλλιτεχνικό του όνομα) τραγούδησε στους παρευρισκόμενους, ενώ η οικογένεια τον απόλαυσε σύσσωμη.

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0