TV or not TV

Τι ομάδες υποστηρίζουν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ - O Spiderman είναι Τότεναμ, ο James Bond Λίβερπουλ και η Barbie… Φούλαμ!

Τι ομάδες υποστηρίζουν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ - O Spiderman είναι Τότεναμ, ο James Bond Λίβερπουλ και η Barbie… Φούλαμ!

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και της τέχνης συναντιέται και το BN Sports σας παρουσιάζει ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι διασημότεροι ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί θρυλικούς ρόλους, «κακούς» και σούπερ ήρωες.

Οκτώ από τους πιο γνωστούς «αστέρες» που βρίσκονται στον χώρο της ηθοποιίας και τους έχουμε απολαύσει από τον κινηματογράφο ή την τηλεόρασή μας, μοιράζονται μία κοινή αγάπη, αυτή του ποδοσφαίρου και οι παρακάτω είναι οι ομάδες που υποστηρίζουν. 

Τομ Χόλαντ – Τότεναμ
maxresdefault_29.jpg

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Τομ Χόλαντ, γνωστός σε όλους για τον ρόλο του «Spiderman», δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Τότεναμ και ουκ ολίγες είναι οι φορές που τονίζει πόσο περήφανος είναι για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Μάλιστα, όταν τον περασμένο Δεκέμβριο συνάντησε τον Κιλιάν Εμπαπέ, προσπάθησε να λειτουργήσει ως ατζέντης των «σπιρουνιών» για να τον ντύσει στα λευκά, όμως ο Γάλλος σταρ αρνήθηκε γελώντας. 

Ντάνιελ Κρεγκ – Λίβερπουλ
0_Bond.jpg

Ναι, ο Ντάνιελ Κρεγκ ή αλλιώς ο πρώην «007» είναι φίλαθλος της Λίβερπουλ και όποτε βρίσκει διαθέσιμο χρόνο προσπαθεί να ακολουθήσει την ομάδα των «κόκκινων», είτε σε φιλικούς αγώνες που λαμβάνουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή ακόμα και στο «Άνφιλντ».

Μάργκοτ Ρόμπι – Φούλαμ 

Η επόμενη «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι, μπορεί να είναι από την Αυστραλία, αλλά λόγω του Άγγλουάντρα της, Τομ Άκερλεϊ έχει γίνει ενεργός οπαδός της Φούλαμ και από τον Αύγουστο θα μπορεί να παρακολουθεί την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. 

Ίντρις Έλμπα – Άρσεναλ 
arsenal-idris-00.jpg.webp

«Κανονιέρης» από κούνια οΊντρις Έλμπα, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «Hobbs & Shaw», «The Suicide Squad» αλλά και στο βίντεο παρουσίασης της νέας εντός έδρας εμφάνισης της Άρσεναλ για τη σεζόν 2021/22. Επιπλέον, έχει παρουσιάσει ουκ ολίγες φορές σε κληρώσεις και απονομές βραβείων της FIFA.

Χοακίν Φίνιξ – Φούλαμ

Ο κάτοχος Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Joker», Χοακίν Φίνιξ, φαίνεται να είναι φίλαθλος των «Cottagers», καθώς έχει φωτογραφηθεί με κασκόλ της ομάδας και ο ίδιος δεν το έχει αρνηθεί. Ενώ και η αγγλική ομάδα τον έχει «βαπτίσει» μέλος της Φούλαμ.

Τζέιμς ΜάκΑβοϊ – Σέλτικ 
mcavoy-celtic.png.webp

Ο 43άχρονος ηθοποιός από την Σκωτία, Τζέιμς ΜάκΑβοϊ, «ζει και πεθαίνει» για τις παραγωγές ταινιών και την Σέλτικ. Όπως και ο ίδιος τονίζει διαρκώς, η Σέλτικ είναι η «αρρώστια» του και είναι αμέτρητες οι φορές που βρίσκεται στις εξέδρες του «Celtic Park» αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου.  

Λίαμ Νίσον – Λίβερπουλ 

b9a83c6e39fe5468d5a0867644fcb1af.jpg 

Ο Λίαμ Νίσον έχει ξεχωριστή θέση στον κόσμο του κινηματογράφου για τις ταινίες δράσης που πρωταγωνιστεί αλλά και την ατάκα-ορόσημο του από την «Αρπαγή», «I will find you… and I will kill you». Βέβαια, είναι και φίλαθλος του αγγλικού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα της Λίβερπουλ.

Ζακ Έφρον (Άρσεναλ και Τότεναμ)

sport-preview-Zac-Efron1.jpg.webp

Τέλος, ο «λόγος» ανήκει στον Ζακ Έφρον που τα έχει «μπερδέψει» με τις προτιμήσεις του στις ομάδες ποδοσφαίρου και έχει αφήσει αναπάντητο το ερώτημα του αν υποστηρίζει την Άρσεναλ, την Τότεναμ ή και τις δύο! Ο Αμερικανός ηθοποιός μπορεί να μην αποκαλύψει ποτέ αν είναι «κανονιέρης»ή «σπιρούνι» αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει γέλιο στις κωμικές ταινίες που έχει συμμετάσχει, όπως το «Neighbors» και το «Dirty Grandpa» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0