TV or not TV

Χρόνια πολλά ΣΠΟΡ FM 94,6: Το ραδιόφωνο με στυλ… αθλητικό σβήνει τα 26 κεράκια!

Χρόνια πολλά ΣΠΟΡ FM 94,6: Το ραδιόφωνο με στυλ… αθλητικό σβήνει τα 26 κεράκια!

Ημέρα γενεθλίων για τον κορυφαίο αθλητικό σταθμό στα ερτζιανά της χώρας, τον ΣΠΟΡ FM (πλέον BWIN ΣΠΟΡ FM94,6) Ο οποίος σβήνει σήμερα 26 κεράκια και παραμένει το πιο εμβληματικό ραδιόφωνο, σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας.

Ήταν το πρωινό της 8ης Ιουνίου 1996 όταν ο σταθμός που έμελλε να αποτελέσει το σημείο αναφοράς της αθλητικής Ελλάδας αλλάζοντας τον τρόπο που ακούει ο κόσμος ραδιόφωνο, ξεκινούσε εκπομπές. Ήταν μία ιδέα που έγινε πραγματικότητα και πήρε σάρκα και οστά όπως γραφεί στον λογαριασμό του στο Instagram ο εκ των ιδρυτών του ΣΠΟΡ FM Χρήστος Σωτηρακόπουλος «κόντρα στα δυσοίωνα σχόλια της εποχής και στα πάμπολλα προβλήματα που προσπάθησαν πολλοί να βάλουν στο δρόμο του νεογέννητου ραδιοφώνου!».

Ο Γιώργος Χελάκης, ο Μπάμπης Χριστόγλου και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ήταν η τριάδα που δημιούργησε αυτή την επανάσταση στο ελληνικό ραδιόφωνο, για ένα σταθμό που πολύ σύντομα έγινε η αγαπημένη συνήθεια των φιλάθλων και μέσα σε μία δεκαετία είχε εκτοξευτεί στο 11% και ήταν δεύτερος στη λίστα των ραδιοφώνων πίσω μόνο από τον ΣΚΑΙ 100,3.

Απέναντι στον sport-fm υπήρχε εκείνη την εποχή, όταν πρωτοβγήκε, η πανίσχυρη ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ο SPRINT ΓΜ, αλλά μέσα σε λιγότερο από μία τριετία, η πρώτη θέση ανήκε στο «ραδιόφωνο με στυλ αθλητικό» όπως έλεγε και το κλασσικό του σλόγκαν!

Ο σταθμός του 2014 πέρασε στην ιδιοκτησία του ομίλου ΣΚΑΙ αλλά εξακολουθεί να είναι ο κορυφαίος σε δημοτικότητα και ακροαματικότητα αθλητικός ραδιοσταθμός της χώρας.

Χρόνια πολλά λοιπόν από όλους εμάς στο BN Sports

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0