TV or not TV

Ξέσπασε ο Γιώργος Πιλίδης στο Πρωινό του Mega για τη θέση της Ομοσπονδίας και τις 150 χιλιάδες ευρώ! (video)

Ξέσπασε ο Γιώργος Πιλίδης στο Πρωινό του Mega για τη θέση της Ομοσπονδίας και τις 150 χιλιάδες ευρώ! (video)

Η κόντρα ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Γιώργο Πιλίδη συνεχίζεται, με κατηγορίες να εξαπολύονται εκατέρωθεν στο Πρωινό του Mega και τον αθλητή να ξεσπά.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό του Mega την Κυριακή με τον Αντιπρόεδρο της ΕΛΟΠ και τον Γιώργο Πιλίδη να λογομαχούν. Ο Κώστας Φάλιας, ανέφερε ότι η Ομοσπονδία έχει ξοδέψει 150.000 χιλιάδες ευρώ για τον αθλητή, συμπεριλαμβανομένων διαμονής σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, συμπληρώματα διατροφής, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, αποστολές στο εξωτερικό και προετοιμασίες για αγώνες. Η αναφορά σε κάθε είδους ιατρική φροντίδα, εξόργισε τον Έλληνα αθλητή ο οποίος τόνισε πως ποτέ δεν του παρείχαν γιατρό και ότι πλήρωνε πάντοτε από την τσέπη του. Η απάντηση του αντιπροσώπου της ΕΛΟΠ ήταν ότι για όλα αυτά υπάρχουν παραστατικά.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ελευθέρας πάλης, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω προετοιμασιών για τη συμμετοχή του στους Μεσογειακούς αγώνες, νιώθει πως τον «πολεμά» με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο η Ομοσπονδία, μην επιτρέποντάς του μεταξύ άλλων να συμμετέχει στους επερχόμενους αγώνες. Πιέστηκε ψυχολογικά από όσα ακούστηκαν και βούρκωσε τονίζοντας πως όλα είναι ψέματα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0