TV or not TV

Ο Ρικ Πιτίνο λατρεύει τις διακοπές στην Ελλάδα και αυτό... βγαίνει προς τα έξω! (video)

Ο Ρικ Πιτίνο λατρεύει τις διακοπές στην Ελλάδα και αυτό... βγαίνει προς τα έξω! (video)
Ο Αμερικανός θρύλος του κολεγιακού μπάσκετ έχει… φάει κόλλημα με τις ομορφιές της χώρας μας και επισκέπτεται τους θερινούς της προορισμούς με την παραμικρή ευκαιρία τα τελευταία χρόνια, σε μια συνήθεια που έγινε λατρεία!

Ο Ρικ Πιτίνο δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι πλέον… ένας από εμάς, με το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδος να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την πατρίδα μας. Αυτό φαίνεται και από την αδιάκοπη τα τελευταία χρόνια παρουσία του στους καλοκαιρινούς προορισμούς της επικράτειας για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, μην χάνοντας ευκαιρία να εκθειάσει την Ελλάδα, όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Η αρχή έγινε τον Απρίλη του 2019, καθώς ο Ρικ όντας τότε προπονητής του Παναθηναϊκού, είχε πάρει την κόρη του και είχαν… πεταχτεί μια μονοήμερη εκδρομή μέχρι τη Σαντορίνη, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. Μάλιστα στις φωτογραφίες που ο Πιτίνο είχε τότε δημοσιεύσει στα social media, πατέρας και κόρη απεικονίζονται να έχουν νοικιάσει «γουρούνα» για τις βόλτες τους στην Καλντέρα, με τον Ρικ να κάνει την «επική» δήλωση, ότι ο μόνος λόγος που είχε για να χαρεί για την επιστροφή του στην Αθήνα, ήταν «για να μην σκοτωθώ, οδηγώντας στους λάθος δρόμους»!

Το 2020 σειρά είχε η Μύκονος να υποδεχτεί το μεγαλείο του κόουτς Πιτίνο, με τον αμερικανικό να φτάνει στο νησί των ανέμων με ιδιωτικό τζετ για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές! Είχε φροντίσει μάλιστα σε δηλώσεις του τότε να… υπενθυμίσει ότι παραμένει προπονητής της Εθνικής Ομάδας, όπως είχε συμφωνήσει από τον Νοέμβριο του 2019, γιατί η τότε αλλαγή της Ομοσπονδίας και ο… κορονοϊός τον είχαν αφήσει χωρίς αρμοδιότητες και η υπογραφή του με το κολλέγιο Αϊόνα μπορεί να είχε δημιουργήσει ορισμένες απορίες σε κάποιους!

Τον Αύγουστο του 2021, ο Ρικ ήρθε στην Ελλάδα για… περιοδεία μαζί με τους παίκτες του στο κολλέγιο Αϊόνα και μετά τα φιλικά που έδωσαν στην Αθήνα, ταξίδεψαν στην Ύδρα για να απολαύσουν τις βουτιές τους. Μάλιστα ο Πιτίνο όντας γνωστός… πλακατζής δεν έχασε την ευκαιρία να «τρολαρει» τον τότε παίκτη του, Ράιαν Μάιερς, που βούτηξε από τα 35 πόδια αλλά δεν ήξερε κολύμπι!

Το καλοκαίρι του 2022 είναι προ των πυλών και ο… δικός μας Ρικ δεν θα μπορούσε να λείπει! Εθεάθη πριν λίγες ώρες (την Τετάρτη 1/6), στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τελικό προορισμό τη Μύκονο. Το νησί των ανέμων ετοιμάζεται να τον υποδεχτεί για 2η φορά και είμαστε σίγουροι ότι τα σοσιαλ μίντια του θρυλικού κόουτς, τις επόμενες μέρες θα… βαφτούν γαλανόλευκα για πολλοστή φορά!
e21e2201597b62b6423dbb151eb78a4b_XL.jpg
Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0