TV or not TV

Οριστικά ο Ολυμπιακός στη COSMOTE TV!

Οριστικά ο Ολυμπιακός στη COSMOTE TV!

Είναι οριστικό! Μετά από συζητήσεις που κράτησαν πάρα πολλές εβδομάδες, ο Ολυμπιακός από την νέα περίοδο και όπως λένε οι πληροφορίες, για τρία χρόνια θα είναι στα κανάλια της Cosmote TV.

Στην COSMOTE TV θα παίξει «μπάλα» ο Ολυμπιακός από τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να τα έχει βρει σε όλα με το συνδρομητικό κανάλι, από το οποίο θα προβάλλεται για τα επόμενα τρία χρόνια

Η μετακίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας στη COSMOTE TV είναι γεγονός, με τις συζητήσεις που διήρκεσαν αρκετές εβδομάδες, να φαίνεται πως εν τέλει ευδοκίμησαν!

Είναι μία εξισορρόπηση από πλευράς του καναλιού της Κηφισιάς, στην τεράστια απώλεια των δικαιωμάτων του πιο δημοφιλούς πρωταθλήματος του κόσμου, της Premier League. Είναι γνωστό πως τα επόμενα έξι χρόνια, το αγγλικό πρωτάθλημα θα βρίσκεται στα κανάλια της Nova, συνεπώς χρειαζόταν μία απάντηση από πλευράς της Cosmote TV για να μην υπάρξει  απώλεια συνδρομητών. Έτσι η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να κινηθεί  δυναμικά και πλέον ουσιαστικά με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ που παραμένει στην Nova, οι σημαντικές ελληνικές ομάδες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ θα είναι στη COSMOTE TV.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0