TV or not TV

Οι «μάχες» των NBA playoffs κάνουν τζάμπολ στην COSMOTE TV

Οι «μάχες» των NBA playoffs κάνουν τζάμπολ στην COSMOTE TV

Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV ξεκινούν το Σάββατο 16/4 τα NBA playoffs, με τις top ομάδες μπάσκετ του πλανήτη να διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το τζάμπολ για τα φετινά playoffs του ΝΒΑ θα δοθεί στις 20.00 με το πρώτο παιχνίδι της σειράς Μάβερικς-Τζαζ (COSMOTE SPORT 4HD). Στις 22.30 (COSMOTE SPORT 5HD) θα αρχίσουν και τα παιχνίδια της σειράς Γουλβς-Γκρίζλις, με τη Μινεσότα να επιστρέφει στην postseason για πρώτη φορά μετά το 2018. Την Κυριακή 17/4 στις 20.00 οι Χιτ θα αναμετρηθούν με τον νικητή –στο Play-In Tournament- του Χοκς-Καβαλίερς (COSMOTE SPORT 4HD), ενώ στις 22.30 (COSMOTE SPORT 9HD) οι Νετς των Κάιρι Έρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Σέλτικς, όπως και στην περσινή σεζόν.

Τη Μ. Δευτερά 18/4 μπαίνουν στην κούρσα των playoffs και οι περσινοί πρωταθλητές Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του ήταν νικητές και των τεσσάρων παιχνιδιών της regular season εναντίον των Μπουλς, των πρώτων δηλαδή, αντιπάλων τους για τα playoffs. Το Σικάγο επανεμφανίζεται στην postseason έπειτα από πέντε χρόνια, την ώρα που ο Greek Freak φαίνεται έτοιμος να οδηγήσει τα «ελάφια» στο back to back. Ο πρώτος αγώνας της σειράς θα ξεκινήσει τη Μ. Δευτέρα 18/4 στις 01.30, ενώ ο δεύτερος τη Μ.Πέμπτη 21/4 στις 04.30. Αποκλειστικός προορισμός και των δύο πρώτων παιχνιδιών των «ελαφιών» με τους «ταύρους» είναι το COSMOTE SPORT 4HD.  

Το πρόγραμμα της Μ.Τρίτης 19/4 περιλαμβάνει το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ Σίξερς και Ράπτορς (02.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ τον τρίτο τους αγώνα θα τον παρακολουθήσουμε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης 21/4 (03.00, COSMOTE SPORT 7HD). Τη Μ. Τρίτη 19/4 θα δοθεί το τζάμπολ και για την υπ’ αριθμόν 2 αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Τζαζ (03.30, COSMOTE SPORT 7HD), με το τρίτο τους παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής 22/4 (04.00, COSMOTE SPORT 7HD). Την ίδια μέρα οι φαν του μπάσκετ θα έχουν στη διάθεσή τους και το δεύτερο ραντεβού των Γουλβς με τους Γκρίζλις (02.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Όλες οι σειρές του πρώτου γύρου των NBA Playoffs θα κριθούν στις τέσσερις νίκες.
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0