TV or not TV

Κορυφαία ονόματα του αθλητισμού επιστρέφουν για τα 10 χρόνια του Navarino Challenge

Κορυφαία ονόματα του αθλητισμού επιστρέφουν για τα 10 χρόνια του Navarino Challenge

Γιαννάκης, Καρνάζης, Σουβατζόγλου, Θεοδωρακάκος, Φλαμπούρη οι πρώτοι καλεσμένοι - Επτά Βραβεία στα Sports Marketing Awards 2022!

Το καλύτερο πρόγραμμα ευεξίας στην Ευρώπη και δεύτερο στον κόσμο, Navarino Challenge, επιστρέφει με κεντρικό μήνυμα του «ο αθλητισμός ενώνει», φέρνοντας κοντά όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις και γιορτάζοντας μαζί τους τα 10 χρόνια παρουσίας του μέσα από τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την ιστορία της Μεσσηνίας.

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού τουρισμού που θα διεξαχθεί στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, στην Costa Navarino και την Πύλο.

Πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες, παρουσία Ολυμπιονικών που συμμετέχουν μαζί με ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, συνθέτουν το φετινό Navarino Challenge, που φέρει πλέον και το νέο, επετειακό λογότυπο 10 χρόνων του.

Απόλαυσε εδώ το teaser video του Navarino Challenge 2022.
2_Running_Navarino_Challenge_1.jpg
(photo credit: Navarino Challenge)

Τρέξιμο στη μαγική Βοϊδοκοιλιά – Κάνε τώρα την εγγραφή σου

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και φέτος διασχίζοντας την ονειρική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη. Ο σπουδαίος αθλητής θα επισκεφτεί τη χώρα μας φέτος μαζί με όλη την οικογένειά του και ως κορυφαίος πρεσβευτής θα ενισχύσει για ακόμα μία χρονιά τη συμμετοχή της Ελληνοαμερικάνικης κοινότητας που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια.

Οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους από τώρα και να αξιοποιήσουν τις early bird τιμές, μέσα από την ειδική φόρμα εγγραφών που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link.
3_Beachathlon_Navarino_Challenge.jpg

(photo credit: Navarino Challenge)

Τιμώμενοι καλεσμένοι από το 2013 μέχρι σήμερα 

Από το 2013, τη χρονιά έναρξης του Navarino Challenge, η διοργάνωση έχει τιμήσει μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού που θα είναι και φέτος παρόντες όπως τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Κωνσταντίνο Καρνάζη, Περικλή Ιακωβάκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Δημήτρη Θεοδωρακάκο

Ένα από τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα τη διοργάνωσης θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και 11 φορές πρωταθλητής τριάθλου στην Ελλάδα Γρηγόρης Σουβατζόγλου.


Τα νέα πρόσωπα του Navarino Challenge

Η γιορτή του Navarino Challenge φέρνει κοντά νέα πρόσωπα στην επετειακή 10η χρονιά της. Η ομάδα του Navarino Challenge ενισχύεται:

  • με τη Χριστίνα Φλαμπούρη, τη μοναδική Ελληνίδα που έχει κατακτήσει τις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου, η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη δράση της εσωτερικής αναρρίχησης
  • και τη Γεωργία Καλτσή, τη σπουδαία αθλήτρια με αμαξίδιο, καλαθοσφαίρισης και ξιφασκίας 
4_High_Intensity_Training_Navarino_Challenge.jpg

(photo credit: Navarino Challenge)

Το Navarino Challenge στην κορυφή των Sports Marketing Awards 2022

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge βρέθηκε για ακόμα μία χρονιά στην κορυφή των Sports Marketing Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει τους «πρωταθλητές» του Αθλητικού Marketing στην Ελλάδα, με 7 συνολικά βραβεία. Πιο συγκεκριμένα κατέκτησε 3 Gold Βραβεία στις κατηγορίες “Most Innovative Use of Content Creators & Influencers”, “Running & Live Well” και “Best Native Advertising Campaign”, 3 Silver Βραβεία στις κατηγορίες «Αθλητικός Τουρισμός», “Best Strategy for Branding” και “Kids / Youth / Grassroots” καθώς και 1 Bronze Βραβείο στην κατηγορία “Best New Sponsorship” για τη χορηγική συμμετοχή των Nestle Fitness, αποδεικνύοντας την σταθερά ανοδική πορεία, αξιοπιστία και καινοτομία της ως διοργάνωση στον χώρο του αθλητισμού και του τουρισμού.

Διάκριση στο πρόγραμμα #BeactiveHellas ανάμεσα σε 700 δράσεις

Η διοργάνωση του Navarino Challenge, που αναδεικνύει τις αυθεντικές αξίες του αθλητικού ιδεώδους, με δραστηριότητες που προβάλλουν το Ολυμπιακό πνεύμα και προωθούν τη συμμετοχή για όλους, εκπαιδεύοντας τους νέους δίπλα σε αθλητές-πρότυπα και Ολυμπιονίκες, διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 και πλέον δράσεις από το πρόγραμμα #BeactiveHellas της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας είναι η Costa Navarino και το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino.

Το Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, που έχει ως αποστολή τον προγραμματισμό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής καθώς και τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας.


Με απόλυτη ασφάλεια

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα φέρουν την έγκριση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου.

Τη διοργάνωση και το sports production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0