TV or not TV

The Masked Singer: Έρχεται στην Ελλάδα με Σάκη Ρουβά, αλλά ο Μάικλ Όουεν μας έχει δείξει ήδη τον δρόμο! (video)

The Masked Singer: Έρχεται στην Ελλάδα με Σάκη Ρουβά, αλλά ο Μάικλ Όουεν μας έχει δείξει ήδη τον δρόμο! (video)

Το νέο σόου του ΣΚΑΪ μας παρουσιάζεται με τον Σάκη Ρουβά, με τον Μάικλ Όουεν να έχει δώσει ρέστα στο αντίστοιχο της Μεγάλης Βρετανίας ντυμένος με ντόνατς!

Ένα νέο, μυστηριώδες και ευφάνταστο σόου κάνει την εμφάνισή του στις ελληνικές τηλεοράσεις. Το «The Masked Singer» έρχεται για πρώτη φορά στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και έναν ενδιαφέρον συνδυασμό των Θοδωρή Μαραντίνη, η Αθηνά Οικονομάκου, Νίκο Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να συνθέτουν την κριτική επιτροπή.

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και κάνεις δε θα ξέρει ποιοι είναι! 

Το σόου προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών. Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία

Μάλιστα στη Μεγάλη Βρετανία υπήρξε τον Ιανουάριο και μια αναπάντεχη συμμετοχή, εκείνη του Μάικλ Όουεν! Ο ίδιος τα πήγε αρκετά καλά καθώς παρέμεινε στο σόου για 6 εβδομάδες, ντυμένος με ένα κοστούμι που απαρτιζόταν από… ντόνατς! Στην τελευταία του παράσταση ερμήνευσε το «Everybody Get Up» των Five, ενώ όταν έβγαλε τη στολή του επικράτησε ένα χαμός στο στούντιο καθώς αποτέλεσε έναν εκ των πιο δημοφιλών συμμετεχόντων.

Αφού αποχώρησε ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε πως «επιτέλους, μπορώ να ζητήσω συγγνώμη που έκαψα τα αυτιά σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Τα παιδιά μου με παρότρυναν να το κάνω, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν μια εξαιρετική και πολύ διασκεδαστική εμπειρία». Για να προσθέσει: «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασα τον πρώτο γύρο!».

Η ανταπόκριση του κοινού ωστόσο ήταν αρκετά θετική με τους χρήστες στα social media να γράφουν μεταξύ άλλων: «Για να είμαστε δίκαιοι με τον Μάικλ, παρείχε πολλή ψυχαγωγία, ακόμα κι αν η φωνή του δεν είναι τόσο ιδιαίτερη. Και ο ίδιος φάνηκε να πέρασε πού καλά».

Μήπως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να δούμε στις οθόνες κι εμείς κάποιον θρύλο από το ελληνικό αθλητισμό που ταυτόχρονα έχει και έφεση στο τραγούδι; Άλλωστε δεν ξεχνιέται εύκολα η διαφήμιση του Βασίλη Σπανούλη να ραπάρει…!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0