TV or not TV

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ

Η Βίκος Α.Ε. στηρίζει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ

Η εταιρεία Βίκος A.E. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στήριξή της, προς την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ.

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει μία ιστορική ομάδα της χώρας, η οποία διανύει μία δυναμική αγωνιστική πορεία, και μάλιστα σ’ ένα άθλημα, που η ομαδικότητα του δείχνει το δρόμο της δύναμης του χαρακτήρα, της προσπάθειας και της αποφασιστικότητας. 

Η εταιρεία εξάλλου διατηρεί σταθερή την πίστη της στις αρχές της προσφοράς προς την κοινωνία, με τις οποίες διαχρονικά κινείται, αναδεικνύοντας το νόημα της επίτευξης καθημερινών στόχων που ο καθένας θέτει στη ζωή του. 

Η συγκεκριμένη δράση της Βίκος Α.Ε., αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022, και έρχεται ως ενθάρρυνση προς τον άνθρωπο που αντλεί ψυχική δύναμη μέσα από κάθε προσωπικό «άθλο», παρέχοντας παράλληλα κίνητρο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Παράλληλα, αναδεικνύει τη Δύναμη Προσφοράς που πηγάζει από το ενδιαφέρον του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο και η οποία διακατέχεται πάντα από την έννοια της ενσυναίσθησης.

Στο πλαίσιο των αρχών εταιρικής υπευθυνότητας, μέσα στο οποίο κινείται, η εταιρεία Βίκος κάνει πράξη ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα δράσεων, με τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας»,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εθελοντισμό, στην προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, την ανάδειξη του πολιτισμού και τον αθλητισμό. 

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0