TV or not TV

Όταν οι ομάδες έχουν… κέφια και τρολάρουν στα social media! (video)

Όταν οι ομάδες έχουν… κέφια και τρολάρουν στα social media! (video)

Μπορεί να μην το συνηθίζουν αλλά όταν το κάνουν είναι επικό. Το BN Sports θυμάται ορισμένες αναρτήσεις από ελληνικούς συλλόγους στα κοινωνικά μέσα, που έμειναν στην ιστορία.

Σχετικά Άρθρα

Τα social media είναι κάτι που καλώς ή κακώς έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Από την επικοινωνία με τους άλλους, στην ενημέρωση και μέχρι και στο… γέλιο.

Για τις ομάδες ειδικότερα τα κοινωνικά μέσα χρησιμεύουν ως τον αγωγό ανάμεσα στις ίδιες και τον κόσμο της. Αναρτήσεις, βίντεο, σχόλια, παρασκήνιο και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Κάποιες φορές, μάλιστα, προκειμένου να κάνουν το υλικό τους ακόμη πιο ενδιαφέρον χρησιμοποιούν συμβουλεύονται το χιούμορ και δημιουργούν… έργα τέχνης!

Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση του Ιωνικού ενόψει της εκκίνησης των play out, στην οποία απεικονίζονται παίκτες από τις ομάδες της οκτάδας στη Super League ως χαρακτήρες από το Squid Game. Με αφορμή αυτό, το BN Sports σας παρουσιάζει ορισμένες επικές αναρτήσεις ελληνικών συλλόγων που έχουν χαρίσει χαμόγελα.

1. League of… Νίκαια

Εμπνευσμένος από το βιντεοπαιχνίδι League of Legends αλλά και από την ομάδα esports, ο Ιωνικός παρουσίασε τους δικούς του… θρύλους. Σε πρόσφατη ανάρτηση απεικονίζονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το λογότυπο του παιχνιδιού από κάτω.

2. ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ: The Tik Tok battle

Όταν ο ΠΑΟΚ έμαθε, τον περασμένο Δεκέμβρη, την αντίπαλό του για την φάση των paly off στο Europa Conference League, ξεκίνησε μια κόντρα μέσω Tik Tok με τη Μίντιλαντ! Αρχικά οι Δανοί κοινοποίησαν ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η κλήρωση κι ένας… φοβισμένος σκύλος με το σήμα του «δικεφάλου» πάνω, υπονοώντας πως οι Θεσσαλονικείς δεν θα ήταν και πολύ χαρούμενοι με την κλήρωση.

@fcmidtjylland PAOK right now. #fcmidtjylland ♬ original sound - FC Midtjylland

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε άμεσα και με τον ιδανικότερο τρόπο. Λίγες ημέρες αργότερα υιοθέτησε το χιούμορ των αντιπάλων της και με ανάλογο βιντεάκι στην πλατφόρμα, έδειξε έναν σκύλο με τον δικέφαλο να κυνηγά μια γάτα με το σήμα της Μίντιλαντ γράφοντας: «Θα παίξουμε ποδόσφαιρο ή θα σκοτώσουμε λίγο χρόνο με κακής ποιότητας memes;».

@paokfootball Are we going to play #football or kill some time with low quality #TikTok memes? #midtjylland #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - PAOK FC

3. Πανσερραϊκός, despacito και ροζ φλαμίνγκο

Ο Πανσερραϊκός μας έχει συνηθίσει σε επικές αναρτήσεις. Μία εξ αυτών πίσω στο 2017, μοιράζει ακόμη απλόχερα γέλιο.

Με την ομάδα να ξεκινά τότε προετοιμασία έπειτα από τη λήξη των καλοκαιρινών διακοπών, οι διαχειριστές των social media θέλησαν να ανακοινώσουν την έναρξη της νέας σεζόν και με το hashtag #όλοι_εκεί_μαυρισμένοι έγραψαν: «Τέλος οι βουτιές... άδειασε το αντιηλιακό... ξεφούσκωσαν τα ροζ φλαμίνγκο... το Despacito σίγησε... τα κεφάλια μέσα!!!

Αύριο τα Λιοντάρια ξεκινάνε τις προπονήσεις και σας περιμένουν όλους στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση στις 18:30 στα γήπεδα της ΕΠΣΣ».

4. Όλα τα λεφτά στον ΑΟ Μυκόνου

Εάν υπήρχε διαγωνισμός στη συγκεκριμένη κατηγορία, τότε ο ΑΟ Μυκόνου θα είχε πάρει την πρώτη θέση! Τα ποσταρίσματα αμέτρητα, το γέλιο απεριόριστο. Επικότερη αυτήν με τον έξω φρενών Πάμπλο Γκαρσία, λόγω της… διακοπής των πρωταθλημάτων πρόπερσι εξ αιτίας της πανδημίας.

5. Μαθήματα ελληνικών από Μιλγουόκι Μπακς

Αν και δεν αποτελεί εγχώριο σύλλογο, αλλά έχει αδιαμφισβήτητα το ελληνικό στοιχείο σφραγισμένο πάνω του. Οι Μιλγουόκι Μπακς οποτεδήποτε βρίσκουν ευκαιρία να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το κάνουν με μεγάλη ευκολία και ευχαρίστηση.

Τον Ιανουάριο, μάλιστα, θέλησαν να ευχηθούν στον «Greek Freak» για την ονομαστική του εορτή αναρτώντας (στα ελληνικά): «Χρόνια καλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες όλου του κόσμου, χρόνια καλά και στον δικό μας γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει...».

Ίσως την επόμενη φορά που είσαστε στις μαύρες σας, να κάνετε μια επίσκεψη στους συγκεκριμένους λογαριασμούς. Δεν θα απογοητευτείτε!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0