TV or not TV

Η μάχη του ΠΑΟΚ στους «16» του UEFA Europa Conference League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η μάχη του ΠΑΟΚ στους «16» του UEFA Europa Conference League αποκλειστικά στην COSMOTE TV
UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League επιστρέφουν στη δράση με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16», που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το διήμερο 9-10/3.

Μεταξύ των αναμετρήσεων, ξεχωρίζει η «μάχη» του μοναδικού πλέον εκπροσώπου της Ελλάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Γάνδη (19.45, COSMOTE SPORT 2HD). Τον παλμό της αγωνιστικής δράσης θα μεταφέρει για μια ακόμη φορά η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από ειδικές εκπομπές, πλούσιο ρεπορτάζ και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση. 

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ευρωπαϊκό του «ταξίδι» με αντίπαλο τη Γάνδη 

Την Πέμπτη 10/3, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Γάνδη (19.45, COSMOTE SPORT 2HD) στην Τούμπα για τη φάση των «16» του UEFA Europa Conference League. Στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι να πάρει το προβάδισμα της πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο την επόμενη εβδομάδα. Η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα βρίσκεται στην Τούμπα με τους Μιχάλη Τσόχο, Κώστα Ψάρρα, Μιχάλη Μελισσίδη, Έλενα Παπαδοπούλου και Κώστα Γκουντούλα, να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ του αγώνα, μέσα από την εκπομπή «Europa Conference League Show Postgame» (21.45, COSMOTE SPORT 2HD). 

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Europa Conference League ξεχωρίζουν, το ματς της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Φίτεσε (19.45, COSMOTE SPORT 6HD) και της Λέστερ με τη Ρεν (22.00, COSMOTE SPORT 6HD).

Πρεμιέρα για τη φάση των «16» και στο UEFA Europa League

Στην τροχιά της φάσης των «16» μπαίνει και το UEFA Europa League αυτή την εβδομάδα. Η εκκίνηση θα δοθεί την Τετάρτη 9/3 στις 19.45 με τους αγώνες Πόρτο-Λιόν (COSMOTE SPORT 2HD) και Μπέτις-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (COSMOTE SPORT 3HD). Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 10/3, ξεχωρίζουν η επίσκεψη της Γαλατάσαραϊ στο «Camp Nou» για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), της Γουέστ Χαμ στη Σεβίλη (19.45, COSMOTE SPORT 3HD) και της Λεβερκούζεν στην έδρα της Αταλάντα (22.00, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K). 

Οι ειδικές εκπομπές των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκονται και αυτή την εβδομάδα στη διάθεση των τηλεθεατών, μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις από τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων της UEFA. H εκπομπή «European Football Show» με τους με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10/3 στις 18.00 (COSMOTE SPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) για να μας βάλει στο κλίμα των αναμετρήσεων, ενώ θα επιστρέψει μετά το τέλος των ματς με τα highlights της ημέρας και την ανάλυσή τους (Παρασκευή 11/3, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Και για όσους δεν θέλουν να χάνουν λεπτό από τα γήπεδα της αγωνιστικής δράσης, η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (Πέμπτη 10/3, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα βρίσκεται στις επάλξεις για real time ενημέρωση.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0