TV or not TV

Το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το εξ αναβολής ραντεβού της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους», κάνει σέντρα ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, σήμερα στις 20.30 (COSMOTE SPORT 1HD).

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει playoffs. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Εκτός από τη μετάδοση του ντέρμπι, η τηλεοπτική ατζέντα της COSMOTE TV περιλαμβάνει ειδικό Pre Game Show (19.00, COSMOTE SPORT 1HD), που θα «μεταφέρει» τους συνδρομητές της στον αγωνιστικό χώρο, πλάι στους πρωταγωνιστές, πριν από το σφύριγμα έναρξης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα αποκαλυφθούν καρέ-καρέ τα σχέδια των δύο προπονητών, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις των ίδιων και των παικτών τους στην κάμερα της COSMOTE TV.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα (22.30), οι τηλεθεατές θα παραμείνουν συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 1HD, για να μάθουν μέσα από το Post Game Show όλα όσα αφορούν στην αναμέτρηση.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0