TV or not TV

Μέσι και Ροναλντίνιο σμίγουν με τη φανέλα της... Pepsi, θυμίζοντας τις 5+1 επικότερες ποδοσφαιρικές διαφημίσεις της! (video)

Μέσι και Ροναλντίνιο σμίγουν με τη φανέλα της... Pepsi, θυμίζοντας τις 5+1 επικότερες ποδοσφαιρικές διαφημίσεις της! (video)
Ο Μέσι και ο Ροναλντίνιο παρουσιάστηκαν μαζί μετά από χρόνια, φορώντας ξανά τη φανέλα της πολυαγαπημένης τους... Pepsi και «ξύπνησαν» μνήμες από τις 5+1 ποδοσφαιρικές διαφημίσεις της, που άφησαν εποχή!
 
Αλήθεια, νοιάζεται κανείς για το αν πρόκειται για προϊόν μοντάζ ή όχι; Πιθανότατα είνα, αλλά αυτό που μένει και μετρά, είναι πως Μέσι και Ροναλντίνιο έσμιξαν ξανά. Όχι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά με αυτήν της... Pepsi
 
Μπαλάκια πινγκ πονγκ, ποτήρια σαν... τέρματα και πολύ φαντασία. Έστω κι αν το δείγμα ήταν μικρό και εκτός αγωνιστικού χώρου, το εν λόγω διαφημιστικό στάθηκε αφορμή για να «ξυπνήσουν» μνήμες όχι μόνο από όσα όμορφα παρουσίασαν οι δυο τους, όσο συνυπήρξαν στο Καμπ Νόου, αλλά και από εμβληματικές διαφημίσεις της συγκεκριμένης εταιρείας, που άφησαν εποχή!
 
Από τον ασιατικό «χαιρετισμό» του Ρομπέρτο Κάρλος, έως τις φανέλες των Μπέκαμ-Ριβάλντο και τον... κλεμμένο θησαυρό!
 


1. Μικρός «κόκκινος διάβολος» εναντίον... Galacticos!



2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Ρεάλ Μαδρίτης στην... Άγρια Δύση!


Bonus: Ο Ρίμπο «καταζητούμενος»!


3. Φανέλα από τον Μπέκαμ;


Bonus: Το τελευταίο κέρμα!


4. Ένα 5x5 ειδικών συνθηκών!


5.  Ο ασιατικός χαιρετισμός!


Bonus: «Ρουμπέρτου Κάρλους!»


6. «Κλεμμένος θησαυρός»


Φάνης
Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0