TV or not TV

Βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο φέρεται ότι δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης

Βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο φέρεται ότι δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης
Εντοπίστηκε το μαχαίρι τύπου Karambit με το οποίο φέρεται ότι δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρι βρέθηκε κοντά στην περιοχή των κοιμητηρίων Θέρμης.

Υπενθυμίζεται ότι για το σημείο είχε αναφέρει στην απολογία του ο 21χρονος που ισχυρίστηκε ότι με το συγκεκριμένο μαχαίρι ο 25χρονος «Αθηναίος» τραυμάτισε τον Άλκη.

Το μαχαίρι έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος ώστε να εξεταστεί αν είναι όντως το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τον Άλκη.

Τα αλληλοκαρφώματα

Ο 25χρονος, ο επονομαζόμενος ως «Αθηναίος», είπε ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού, αλλά δεν θυμάται αν ήταν ο Άλκης και, κατόπιν, ακολούθησε αναταραχή και χάθηκαν στα στενά.

Φέρεται ακόμη να παραδέχθηκε ότι αυτός κρατούσε το Karambit (μεγάλο μαχαίρι).

Αποκάλυψε επίσης ότι ο 21χρονος, ο οποίος είχε υποδείξει την Πέμπτη τον «Αθηναίο» ως δράστη της δολοφονίας, χτύπησε τον Άλκη με το δρεπάνι.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο δικηγόρος του 21χρονου ημεδαπού, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο εντολέας του «ανέφερε στην ανακρίτρια τον δολοφόνο του Άλκη, το μαχαίρι τύπου Karambit που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, ενώ υπέδειξε την ερημική περιοχή που το παράτησαν μετά το περιστατικό».

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, που υποδείχθηκε από τους συγκατηγορουμένους του ως το πρόσωπο που κρατούσε το δρεπάνι, φέρεται πράγματι να αποδέχθηκε πως το χρησιμοποίησε, όχι όμως – όπως είπε στην απολογία του – σε βάρος του 19χρονου Άλκη, αλλά εναντίον «κάποιου που πρόλαβε και έφυγε».

Σύμφωνα με τους εργαστηριακούς ελέγχους εντοπίστηκε γενετικό υλικό του αδικοχαμένου Άλκη, τόσο στη λεπίδα του δρεπανιού, όσο και στη λαβή του.

Στη λαβή του φονικού όπλου βρέθηκε επίσης γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη.

Πηγή: ThessToday.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0