TV or not TV

Η Kaizen Gaming επεκτείνεται στη Βουλγαρία και ανακοινώνει την πρώτη χορηγική συμφωνία με την Lokomotiv Sofia

Η Kaizen Gaming επεκτείνεται στη Βουλγαρία και ανακοινώνει την πρώτη χορηγική συμφωνία με την Lokomotiv Sofia

Η Kaizen Gaming,  μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την τριετή χορηγική  συνεργασία του διεθνούς της brand Betano με την FC Lokomotiv στη  Βουλγαρία.  Το λογότυπο της Betano, έκανε ήδη την πρώτη του εμφάνιση στη φανέλα της Lokomotiv, στον αγώνα της ομάδας την Κυριακή ενάντια στην CSKA.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί και την είσοδο της εταιρείας στη βουλγαρική αγορά, την όγδοη πλέον χώρα δραστηριοποίησης της Kaizen Gaming, ενώ η ομάδα της Lokomotiv έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη αθλητική οικογένεια της εταιρείας, η οποία μέσω του Betano χορηγεί σπουδαίες ομάδες σε όλο τον κόσμο όπως οι Sporting, Benfica, Porto στην Πορτογαλία, η πρωταθλήτρια της Βραζιλίας, Atlético Mineiro, η FCSB στη Ρουμανία και η Universidad de Chile στη Χιλή, μεταξύ άλλων. Στην Ελλάδα, η Kaizen Gaming διαχειρίζεται το brand Stoiximan, επίσημο χορηγό του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Η Lokomotiv ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Βουλγαρίας, με έδρα την Σόφια και έτος ίδρυσης το 1929, είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και έχει διακριθεί με τέσσερις τίτλους κατηγορίας καθώς και τέσσερις τίτλους εθνικού πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τον Ιούλιο του 2021, μέλος της ομάδας, αποτελεί και ο Έλληνας, Γιώργος Κατσικάς, όντας ένας από τους βασικούς παίκτες της.

Ο κ. Julio Iglesias Hernando, Chief Commercial Officer της Kaizen Gaming δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Lokomotiv Sofia, μια συνεργασία που ενδυναμώνει την χορηγική μας οικογένεια και παράλληλα σηματοδοτεί επίσημα την είσοδό μας στην αγορά της Βουλγαρίας. Η κίνησή αυτή είναι μέρος του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας, που στόχο έχει να αναπτύξει το brand Betano σε καινούργιες αγορές.".

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0