TV or not TV

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα για επίθεση σε 14χρονο στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα για επίθεση σε 14χρονο στην παραλία της Θεσσαλονίκης
Λεπτομέρειες για ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας, που είχε γίνει σε βάρος ανηλίκων (!) λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού την 1η Φεβρουαρίου, έδωσε η Αστυνομία.

Επτά Έλληνες και ένας αλλοδαπός, όλοι τους νεαροί, είχαν ξυλοκοπήσει άγρια έναν 14χρονο, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο δράστες της επίθεσης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Χτυπήματα, στο κεφάλι και μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι ήταν τα τραύματα, που προκάλεσε η ομάδα 10 νεαρών που αναίτια επιτέθηκε στον ίδιο και τον 15χρονο αδερφό του, την ώρα που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά (7) ημεδαπούς κι έναν (1) αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν, βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0