TV or not TV

Δολοφονία Άλκη - 20χρονος Αλβανός: «Λυπάμαι πολύ για το παιδί – Θα πω όλη την αλήθεια»

Δολοφονία Άλκη - 20χρονος Αλβανός: «Λυπάμαι πολύ για το παιδί – Θα πω όλη την αλήθεια»
Τη μετάνοια του για τη δολοφονική επίθεση που κόστισε τη ζωή του Άλκη Καμπανού εκφράζει μέσω του συνηγόρου του ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/2).

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 20χρονος Αλβανός ανέφερε επί λέξει ότι «έχω μετανιώσει που έφυγα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να δικαστώ για να πω όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι πολύ για το παιδί».

Ο ίδιος μετέβη στις 14:00, το μεσημέρι της Πέμπτης (10/2) στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς και παραδόθηκε.

Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς φέρεται να παραδέχεται ότι ήταν παρών στον τόπο δολοφονίας του Άλκη αλλά αρνείται πως μαχαίρωσε τον 19χρονο.

Έχει ενημερωθεί ο αστυνομικός σύνδεσμος της ελληνικής πρεσβείας και ετοιμαζεται η διαδικασία της έκδοσής του. Παράλληλα, έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να εκδοθεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο δικηγόρος του, Πάρης Σπυράτος δήλωσε πως πολλά απ’όσα έχουν ακουστεί για το πρόσωπό του 20χρονου Αλβανού, τα χαρακτηρίζει μυθεύματα, δεν έχει εμπλοκή στη δολοφονία. «Συναινεί να εκδοθεί, επομένως θα γίνει πολύ συντομότερα από το σύνηθες η έκδοσή του», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 20χρονου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πηγή: ThessToday.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0