TV or not TV

Σπυριδούλα Καρύδη στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Σπυριδούλα Καρύδη στον ΟΠΑΠ: «Θέλω να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια κάτω των 23 ετών για το 2021, Σπυριδούλα Καρύδη, εγκαινιάζει τη σειρά συνεντεύξεων του ΟΠΑΠ «Γνωρίστε τους ΟΠΑΠ Champions» μέσα από 10+1 ερωτήσεις σχετικά με την ίδια, τα ενδιαφέροντά της αλλά και τους στόχους για το μέλλον σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κρίστιαν Τέιλορ, η μάχη για το Ολυμπιακό όριο, ένα σωστά ψημένο Rib eye και ένα Πανεπιστημιακό πτυχίο; Για μια νέα Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν, όπως είναι η 20χρονη ΟΠΑΠ Champion Σπυριδούλα Καρύδη, αυτά τα στοιχεία αποτελούν μια σύντομη εισαγωγή στην καθημερινότητα μιας αθλήτριας που μάχεται διαρκώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και που πάντα στοχεύει στο κάτι παραπάνω θυσιάζοντας πολλές πτυχές της καθημερινότητάς της.

2_116.jpg

Οι καθημερινές θυσίες και η συνεισφορά του ΟΠΑΠ

«Ο τρόπος ζωής μου, δηλαδή το ότι περιορίζω τις πολλές βόλτες, τα ταξίδια και τις νυχτερινές εξόδους- πράγματα δηλαδή που κάνουν παιδιά της ηλικίας μου- είναι η μεγαλύτερη θυσία για τον Αθλητισμό», αναφέρει στον ΟΠΑΠ η Σπυριδούλα Καρύδη περιγράφοντας την αθλητική της καθημερινότητα. «Η αφοσίωση που απαιτείται στο να βρίσκεσαι διαρκώς στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση είναι ένας διαρκής αγώνας, παράλληλος με το ίδιο το άθλημα στο οποίο αγωνίζεσαι», τονίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσθέτοντας: «Η στήριξη που μου παρέχει ο ΟΠΑΠ είναι τεράστια. Τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά. Εάν κάτι πάει στραβά σε έναν αγώνα, ξέρω ότι η οικογένεια του ΟΠΑΠ θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει για το επόμενο βήμα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο OPAP NEWS

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0