TV or not TV

Super League: Έξι ομάδες διεκδικούν τρία εισιτήρια για τα play off

Super League: Έξι ομάδες διεκδικούν τρία εισιτήρια για τα play off

Με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr η εμβόλιμη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και μεγάλα δώρα για χιλιάδες νικητές με το Weekly Fest.

Μεγάλη μάχη γίνεται στη Super League για τρεις θέσεις των play off. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι οι τρεις από τις έξι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια διεκδικούν έξι ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα με 30 βαθμούς, ο Αστέρας Τρίπολης με 29, ο Άρης και ΟΦΗ με 26 και ο Βόλος με 24.

Η Super League συνεχίζεται στα μέσα της εβδομάδας με την 21η αγωνιστική. Την Τετάρτη διεξάγονται τα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00), ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15), Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (17:15), Άρης-ΑΕΚ (19:30), Βόλος-Ιωνικός (19:30) και την Πέμπτη ο αγώνας Ατρόμητος-Λαμία (17:15).

Για όλα τα ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Οι αγώνες ΟΦΗ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Ένας νικητής με 12 Over κέρδισε 5.526 ευρώ

Κάθε μέρα το Pamestoixima.gr μοιράζει μεγάλα κέρδη σε πολλούς νικητές. Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου ένας μεγάλος νικητής επέλεξε 12 Over 1,5-2,5-3,5-4,5 και 5,5 γκολ και με 5 ευρώ κέρδισε 5.526 ευρώ.

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 4.642 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιείται η νέα κλήρωση.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Νέα Virtuals+ από το Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.
Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου. Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε και παιχνίδια με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στα Virtuals+ και την προωθητική ενέργεια January+ για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0