TV or not TV

Αντετοκούνμπρος: Διαχωρίζουν τη θέση τους από Κοψιάλη, μόνο δικό τους πλέον το giveaway για το σπίτι!

Αντετοκούνμπρος: Διαχωρίζουν τη θέση τους από Κοψιάλη, μόνο δικό τους πλέον το giveaway για το σπίτι!
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν στα σόσιαλ μίντια, πως στο περίφημο «giveaway» για το σπίτι στην Αθήνα, δεν έχουν πλέον συμπαίκτη τον διάσημο «influencer» Αλέξανδρο Κοψιάλη, αλλά από δω και πέρα αποτελεί αποκλειστικά δική τους υπόθεση.  

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο οργάνωναν εδώ και καιρό το μεγαλύτερο ιντερνετικό διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, μαζί με τον... master του είδους Αλέξανδρο Κοψιάλη. Το δώρο είναι ένα σπίτι στην Αθήνα, όμως μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις δηλώσεις στις οποίες ο ίδιος προέβη για το πρόσωπο που εμπλέκεται στα γεγονότα της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να διαχωρίσουν τη θέση τους.

Συγκεκριμένα ο influencer είχε δηλώσει πως: «O [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του. Επίσης έχει αναφερθεί ότι ο [επιχειρηματίας] διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι το οποίο διαψεύδει και η ίδια», πράγμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα. Μάλιστα, στην συνέχεια ξεκίνησε το #cancel_kopsialis στο Twitter, με τον κόσμο να τον κατηγορεί πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του.

Σε ανάρτηση την οποία δημοσίευσε σήμερα (21/1) ο Κοψιάλης τόνισε επίσης πως οι συμμετοχές που είχαν γίνει αυτό το διάστημα από το προφίλ του θα καταμετρηθούν κανονικά, αλλά το θέμα πλέον χειρίζονται αποκλειστικά ο Γιάννης και τα αδέρφια του. Ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης της υπόθεσης, οι Αντετοκούνμπρος, αν και βρίσκονται στην Αμερική, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους συνεχώς πίσω στην πατρίδα, επιδεικνύοντας άψογα αντανακλαστικά και δρώντας αποφασιστικά και άμεσα στα νέα δεδομένα.  

271958201_637291490918027_6074459337827286567_n.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0