TV or not TV

Το «δωδεκάθεο» των Ελλήνων αθλητών με τους περισσότερους followers! Από τους Αντετοκούνμπο και τον Τσιτσιπά ως τον Τσιμίκα και τον Πετρούνια…

Το «δωδεκάθεο» των Ελλήνων αθλητών με τους περισσότερους followers! Από τους Αντετοκούνμπο και τον Τσιτσιπά ως τον Τσιμίκα και τον Πετρούνια…
Ποιοι Έλληνες αθλητές κάνουν άραγε θραύση στο Instagram; Το BN Sports έκανε την έρευνα του και σας παρουσιάζει την κορυφαία δωδεκάδα!  

Το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Είτε για ενημέρωση, είτε για επικοινωνία η εφαρμογή έχει «αγκαλιαστεί» από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είναι τόσο μεγάλη η πέραση του που αρκούν κάποιοι followers για να μπεις στη λίστα των… influencers!

Στον τομέα του αθλητισμού το Instagram έχει δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές να μοιράζονται ανά πάσα στιγμή με τους θαυμαστές τους τις σκέψεις τους και στιγμές από τη ζωή τους. Ποιοι είναι όμως οι Έλληνες αθλητές που σπάνε τα κοντέρ; Ποιος έχεις τους περισσότερους ακόλουθους και ποιοι συμπληρώνουν την κορυφαία δωδεκάδα;

Μια… Ελλάδα μόνος του! Φυσικά πρώτος και καλύτερος (και με μεγάλη διαφορά από τον 2ο) είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 11,7 εκατομμύρια! Στην 2η θέση αλλά με 10 εκατομμύρια λιγότερα ακολουθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Στην κορυφαία δωδεκάδα βρίσκονται φυσικά και οι Κώστας - Άλεξ καταλαμβάνοντας μάλιστα τις πιο υψηλές θέσεις (σε έναν βαθμό οφείλεται και το εκπληκτικό giveaway του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη που σε συνεργασία μαζί τους κλήρωνε ένα διαμέρισμα, και λέμε κλήρωνε γιατί τα αδέρφια διέκοψαν τη συνεργασία μετά από μια περίεργη ιστορία!), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το γυναικείο φύλλο εκπροσωπείται μόνο από μια γυναίκα, την Μαρία Σάκκαρη!

Επιπλέον από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ξεχωρίζουν οι Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Πέλκας, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ανδρέας Σάμαρης οι οποίοι ως κοινό παρονομαστή έχουν ότι αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στο εξωτερικό. Τέλος τη λίστα συμπληρώνει ο «Άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια με τις ικανότητες του και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Για τους «λάτρεις» της στατιστικής αξίζει να αναφερθεί πως «Βασιλιάς» του Instagram με τους περισσοτέρους followers παγκοσμίως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να συγκεντρώνει 390 εκατομμύρια, με τον «αιώνιο» αντίπαλο, Λιονέλ Μέσι, να έχει 300 εκατομμύρια!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη λίστα:

Αθλητής-Αθλήτρια

Followers Instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο

11,7 εκατομμύρια

Στέφανος Τσιτσιπάς

1,4 εκατομμύρια

Θανάσης Αντετοκούνμπο

1,4 εκατομμύρια

Κώστας Αντετοκούνμπο

1,3 εκατομμύρια

Κώστας Τσιμίκας

1 εκατομμύριο

Άλεξ Αντετοκούνμπο

998 χιλιάδες

Δημήτρης Πέλκας

635 χιλιάδες

Κώστας Μανωλάς

575 χιλιάδες

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

511 χιλιάδες

Μαρία Σάκκαρη

343 χιλιάδες

Λευτέρης Πετρούνιας

308 χιλιάδες

Ανδρέας Σάμαρης

269 χιλιάδες

 

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0