TV or not TV

Πρωταθλητής και στα… social media ο Ολυμπιακός!

Πρωταθλητής και στα… social media ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως για το έτος 2021, ήταν πρωτοπόρος σε αριθμούς, σε όλες τις πλατφόρμες των social media.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το 2021 με τον καλύτερο τρόπο, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, πήρε ιστορικές ευρωπαϊκές προκρίσεις, είναι μέσα και στους τρεις στόχους (πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη) και ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά. Όλα αυτά, ήρθαν και κούμπωσαν στα… social media των «ερυθρολεύκων».

Ο ελληνικός σύλλογος δημοσιοποίησε τους αριθμούς των μελών σε κάθε λογαριασμό και έδειξε πως βγήκε και εκεί πρωταθλητής, αφού ξεπερνάει όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν λογαριασμό σε Facebook, twitter, Tik Tok, Instagram, youtube και viber και έκαναν γνωστούς τους αριθμούς που έχουν σε καθένα από αυτά, για το 2021.

Συγκεκριμένα, το Facebook έχει συλλέξει τους περισσότερους ακόλουθους, αγγίζοντας το ένα εκατομμύριο likes. Πιο αναλυτικά, ο λογαριασμός του Ολυμπιακού σε αυτό το μέσο, είναι στα 937,7 χιλιάδες likes και είναι πρώτο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας. Στη συνέχεια ακολουθεί το Instagram.

Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι, έχουν φτάσει τους 499,9 χιλιάδες followers και αυτή την στιγμή, ξεπέρασαν τους 500 χιλιάδες στην αρχή του 2022.  Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό καθώς έχει 278 χιλιάδες ακόλουθους στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Και πάμε στο twitter, όπου ο Ολυμπιακός μετράει 132,3 χιλιάδες ακόλουθους και χτυπάει επίσης την πρωτιά σε αυτό το μέσο, ξεπερνώντας τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με επίσης μεγάλη διαφορά. Ίδια κατάσταση και στο tik-tok, όπου οι αριθμοί του Ολυμπιακού κυμαίνονται στα 132,3 χιλιάδες ακόλουθους.

Τέλος, το youtube έχει σημειώσει σημαντική άνοδο, καθώς είναι 3ο σε ακόλουθους σε σχέση με τα άλλα μέσα, αφού έχει 153,4 χιλιάδες εγγραφές. Τέλος, στο viber, παρότι άνοιξε πιο πρόσφατα από τα υπόλοιπα, ήδη αριθμεί 115 χιλιάδες μέλη και ξεπερνάει επίσης, με μεγάλη διαφορά, τους υπόλοιπους.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0