TV or not TV

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Το απίστευτο τάκλιν στην Σκωτία! (video)

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Το απίστευτο τάκλιν στην Σκωτία! (video)

Τα τοπικά πρωτάθλημα μπορούν να προσφέρουν απίστευτες στιγμές. Σε έναν αγώνα των χαμηλών κατηγοριών στην Σκωτία, πραγματοποιήθηκε μία από τις πιο… περίεργες.

Τα τοπικά πρωταθλήματα δεν φημίζονται για το θέαμα αλλά μπορούν να δώσουν στο ποδοσφαιρικόκοινό σπάνιες εικόνες που δύσκολα θα βρούμε ακόμα και σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι τόσες οι ομάδες και τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, που κάθε φορά, υπάρχουν πολλές επιβεβαιώσεις στο παραπάνω.

Ωστόσο, στην Σκωτία, είδαμε κάτι που ίσως, δεν θα ξαναδούμε ποτέ σε αγώνα ποδοσφαίρου. Μία στιγμή που σε κάνει να ξεσηκώνεσαι και να λες «αποκλείεται να έγινε αυτό». Και όμως, συνέβη. Στον αγώνα της Μπλαντάιρ Βικτόρια απέναντι στην Ίρβιν Μίντοου. Δύο ομάδες που ιδρύθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα (1890 και 1897 αντίστοιχα), ωστόσο ήρθαν στην επιφάνεια, όχι για το παιχνίδι τους αλλά για μία συγκεκριμένη φάση.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, ο Άντι Μακλόγκλιν έκανε ένα τάκλιν που πρόσφερε ένα απίθανο θέαμα. Ο Σκωτσέζος άσος της Ίρβιν κατάφερε να βρει δύο ποδοσφαιριστές με ένα… τάκλιν (!) της Μπλαντάιρ. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν κάτωταυτόχρονα αλλά και να κυλιστούν με τον ακριβώς ίδιο τρόπο.

Χωρίς καμία υπερβολή, ήταν να βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο με έναν… καθρέφτη. Αμφότεροι, έπεσαν κάτω με τον ίδιο τρόπο, τσούλησαν με τον ίδιο τρόπο και κρατήθηκαν τόσο ίδια, που ήταν σχεδόν ανατριχιαστικό. Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με 1-1 παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0