TV or not TV

UEFA Champions League: και τα τελευταία «εισιτήρια» για τους «16» κλείνονται στην COSMOTE TV

UEFA Champions League: και τα τελευταία «εισιτήρια» για τους «16» κλείνονται στην COSMOTE TV
Η φάση των Ομίλων του UEFA Champions League ολοκληρώνεται το διήμερο 7-8/12, με τους αγώνες, που θα κρίνουν τα 5 εναπομείναντα εισιτήρια για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Με αποκλειστικό προορισμό τα κανάλια COSMOTESPORT, οι φαν του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν όλη τη δράση του διημέρου, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, μέσα από τις ειδικές εκπομπές της COSMOTETV

Τα highlights του διημέρου  

Στο opening (Τρίτη 7/12) της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, η Λειψία και η Κλαμπ Μπριζ διεκδικούν την τρίτη θέση του 1ου γκρουπ, στα παιχνίδια με ΜάντσεστερΣίτι (19.45, COSMOTESPORT 2HD) και Παρί Σεν Ζερμέν (19.45, COSMOTESPORT 3HD). Από το 2ο γκρουπ η Λίβερπουλ είναι η μόνη που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Πόρτο θα επιχειρήσει να την ακολουθήσει επιδιώκοντας τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, COSMOTESPORT 5HD). Στα ματς που ξεχωρίζουν περιλαμβάνεται και το Μίλαν-Λίβερπουλ, όπου διακυβεύεται η πρόκριση της πρώτης. Στον 4Ο όμιλο, ο νικητής του Ρεάλ Μαδρίτης-Ίντερ (22.00, COSMOTESPORT 3HD) θα περάσει στα playoffs ως «ηγέτης» του ομίλου.  

Την Τετάρτη 8/12, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα(22.00, COSMOTESPORT 2HD), με τους Βαυαρούς να έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τους Καταλανούς να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τους ομίλους για πρώτη φορά μετά το 2000. H ομάδα του Τσάβι θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση. Εναλλακτικά, την πρόκριση θα της χαρίσει η Ντινάμο Κιέβου, σε περίπτωση που δεν επιτρέψει στη Μπενφίκα να πάρει το τρίποντο (22.00, COSMOTE SPORT 7HD). 

Στο 6ο γκρουπ, η δεύτερη θέση -μετά την πρωτιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- «παίζεται» μεταξύ της Βιγιαρεάλ και της Αταλάντα (22.00, COSMOTESPORT 5HD). Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στον 7ο  όμιλο, με τις Λιλ, Σάλσμπουργκ, Σεβίλη και Βόλφσμπουργκ να έχουν ισάξιες ελπίδες πρόκρισης. 

Πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTESPORT

Συντροφιά στους τηλεθεατές θα κρατήσει κι αυτό το αγωνιστικό διήμερο η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο.Πριν και μετά από τη λήξη των ματς κάθε ημέρας (18.30 & 00.00, COSMOTESPORT 1HD), η εκπομπή της COSMOTETV θα παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων, τον απόηχο από τα socialmedia, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση οι συνδρομητές της COSMOTETV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA ChampionsLeague Λεπτό προς Λεπτό» με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Μιχάλη Τσόχο (19.45 – 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).   

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0