TV or not TV

Βραβεύτηκε το BNSports.gr και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από τον ΠΣΑΤ!

Βραβεύτηκε το BNSports.gr και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από τον ΠΣΑΤ!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παρέλαβε το βραβείο του ΠΣΑΤ για το θέμα με τον Πανένκα στο BNSports.gr.

Σχετικά Άρθρα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τίμησε με το έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης» το BNSports.gr και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το θέμα με τίτλο «”Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος!” Η στιγμή που ο Πανένκα πέρασε στην αιωνιότητα μετατρέποντας σε πίνακα ζωγραφικής ένα πέναλτι!». Επιπλέον παρέλαβε και τιμητική διάκριση για το βιβλίο του, «Ταξίδι στ' αστέρια».

Τα λόγια του κ. Σωτηρακόπουλου κατά την απονομή του:

«Ευχαριστώ την επιτροπή  για το βραβείο. Είναι πάντα μια συγκινητική στιγμή, και ας είναι αυτή η τέταρτη φορά που βραβεύομαι. Είναι μια δύσκολη χρονιά για μένα, αφού έφυγε όρθιος μεν αλλά δεν παύει ακόμα και στα 95 η απώλεια του πατέρα να είναι πάντα δύσκολη. Συνεπώς θα ήθελα να το αφιερώσω σε εκείνον.

Οι γονείς πάντα σκέφτονται και θέλουν τα παιδιά τους να κάνουν κάτι σημαντικό Όταν ξεκίνησα δίπλα στον Νίκο Κατσαρό και τον Γιάννη Μαμουζελο  να παρουσιάζουμε την "Αθλητική Κυριακή" νόμιζε ότι το κάνω για χόμπι και μου είπε κάποια στιγμή “Ωραία τώρα που τελειώνεις  και από τον στρατό, τι θα κάνεις από δουλειά;”. Δεν είχε καταλάβει ότι δεν το κάνω από χόμπι και το κάνω ως επάγγελμα!

Δεν με εμπόδισε ωστόσο ποτέ, αντίθετα με βοήθησε πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν εύχομαι λοιπόν  σε οποιοδήποτε για το παιδί του του λέω “Να τον δεις όπως επιθυμεί εκείνος/η”, γιατί οι γονείς έχουν μια τάση να θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους πράγματα που δεν κατόρθωσαν  οι ίδιοι.

Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον Σύνδεσμο για το βραβείο. Είναι πάντα δύσκολο πόσο μάλλον σε μια εποχή πανδημίας που δεν έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη βοήθεια στα νέα παιδιά.

Η νέα γενιά έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία δέκα χρόνια, ας τους στηρίξουμε. Είναι πολύ έξυπνα, δυνατά, με πολλές προσλαμβάνουσες, με τεχνολογία στα χέρια τους, ικανότατα. Στήριξη και αγάπη θέλουν. Και τους το χρωστάμε και σαν κλάδος και ως άνθρωποι καθημερινά… στη νέα προσπάθεια που κάνουμε (στο BNsports.gr)  δίνουμε τη ευκαιρία σε νέα παιδιά να κυνηγήσουν το όνειρο τους κάτι που πάντα έκανα προσωπικά».

IMG_5290.jpg

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος με τον CEO της εταιρείας winmasters (βασικού χορηγού της εκδηλωσης) κύριο Θωμά Τζόκα.

IMG_5284_1.jpg

Αναλυτικά όλες οι διακρίσεις:

 ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • Έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη»Κωνσταντίνος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Εφημερίδα «Πελοπόννησος», Ειδικά ιστορικά ένθετα (1821-2021).
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»Βασίλης ΜΑΣΤΟΡΑΣ: Εφημερίδα “Metrosport”, για τη συνέντευξη – έρευνα με τίτλο «Οξυγόνο τους ο Πιερικός».

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

  • Έπαθλο «Χάρης Λυμπερόπουλος»: Γιάννης ΖΩΙΤΟΣ: Ιστοσελίδα “Sport24.gr”,  για το θέμα με τίτλο «Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη».
  • Ειδικό Έπαθλο «Μίμης Παπαναγιώτου»: Δημήτρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Γιάννης ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ:  Ιστοσελίδα “Gazzetta.gr”, για την αποστολή στο Βελιγράδι και τις συνεντεύξεις με τους θρύλους του σερβικού μπάσκετ. 
  • Έπαθλο «Γιώργος Παντούρης»: Σταύρος ΚΟΥΚΑΚΗΣ: Ιστοσελίδα “arkadikanea.gr”, για το θέμα με τίτλο «Πως μετά από 24 χρόνια έφτασε το δαχτυλίδι του WNBA στην Αταλάντη Τασουλή».
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»: Χρήστος ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιστοσελίδα “BNSPORTS”, για το θέμα με τον Πανένκα με τίτλο «Γιατί το έκανες; Γιατί ήμουν βέβαιος».

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»: Κατερίνα ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΕΡΤ», για το ντοκιμαντέρ «ΑΓΩΝΕΣ».
  • Ειδικό Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης»: Γιώργος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ – Γιώργος ΛΙΩΡΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός «ΑΝΤ1», για τη μετάδοση του αγώνα Δανία – Φινλανδία (EURO 2020) και τη διαχείριση του περιστατικού με τον Κρίστιαν Έρισκεν που συγκλόνισε όλον τον κόσμο.
  • Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»: Μανώλης ΣΦΑΚΑΚΗΣ: Τηλεοπτικός σταθμός “OPEN”, στην Εκπομπή “OPEN SPORT”, για το Αφιέρωμα για τη ζωή του Μαραντόνα.
  • Έπαθλο «Δημήτρης Λιμπερόπουλος»: Γιάννης Μάριος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Tηλεοπτικός σταθμός “Cosmote TV”, για το εξειδικευμένο κανάλι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Ράλι Ακρόπολις.

WEB TV

  • Έπαθλο «Άκης Τσόπελας»: Παντελής ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ – Χάρης ΣΤΑΥΡΟΥ, ιστοσελίδα “Sport24.gr” για την εκπομπή: «Η Game Night για τον νέο Βασιλιά του NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

  • Έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου»: Παύλος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Άρις ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ – Δημήτρης ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός “Real FM” για τις ραδιοφωνικές εκπομπές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
  • Έπαθλο «Κώστας Μότσης»: Πέτρος ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», για το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  • Έπαθλο «Χρήστος Χαραλαμπόπουλος»: Δημήτρης MΠΙΡΝΤΑΧΑΣ: “ΙΝΤΙΜΕ Photo Agency”, για το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

  • Έπαθλο Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων: Παναγιώτα ΧΑΛΚΙΑ, «Όμιλος ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ», για τη δημοσιογραφική κάλυψη των μη προβεβλημένων σπορ.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0