TV or not TV

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε ρετρό φωτογραφία από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε ρετρό φωτογραφία από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο!
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε τα νιάτα του όταν αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του Πανιωνίου ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή.

Ο γνωστός σεφ πριν ακολουθήσει τον δρόμο της μαγειρικής είχε φτάσει μέχρι την ομάδα νέων του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Ο ίδιος θυμήθηκε εκείνες τις εποχές ποστάροντας μια φωτογραφία από την παρουσία του σε ενδεκάδα των «κυανέρυθρων» με το σχόλιο πως ήταν ένα «πολλά υποσχόμενο δυνατό δεξί χαφάκι».

«Μύρισε 90'ιλα...όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό... Δυνατό δεξί "χαφακι" πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα... Αρχίζει από Κ......... Τελειώνει σε ς...», έγραψε χαρακτηριστικά για να ξεκινήσει στη συνέχεια διάλογο με τον νυν αρχηγό του Πανιωνίου και φίλο του, Γιάννη Κοντοέ ο οποίος συνέχισε την καζούρα χρησμοποιώντας όρους κουζίνας για να πειράξει τον φίλο του. 

«Όταν σου έλεγα, «κόβεις» τον αντίπαλο για να μην το «ρουφηξουμε» ,και «ψήνεται» το γκολακι,πάμε να τους «φάμε λάχανο» ,που να ήξερα οτι Εσυ τα καταλάβαινες αλλιώς», έγραψε ο Κοντοές προκαλώντας το γέλιο όλων


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0