TV or not TV

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με αρχηγούς τους Λοβέρδο και Λιάγκα με στόχο τον «εμβολιασμό»!

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με αρχηγούς τους Λοβέρδο και Λιάγκα με στόχο τον «εμβολιασμό»!

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησαν άνθρωποι του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου που αποφάσισαν να παίξουν έναν αγώνα μπάσκετ με σκοπό να προωθήσουν την σημασία του εμβολιασμού για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η πανδημία συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα της κοινωνίας έστω και στο ελάχιστο, όμως σαφέστατα η καταπολέμηση της εξαρτάται από την συνεργασία του συνόλου.

Ο εμβολιασμός παραμένει η λύση στην εξάπλωσή της πανδημίας και ο φιλικός αγώνας μεταξύ πολιτών και δημοσιογράφων φρόντισε να διαδοθεί το μήνυμα.

Στο κλειστό «Δημοτικό Γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως» στην Καλλιθέα, δημοσιογράφοι και πολιτικοί φόρεσαν τα μπασκετικά παπούτσια, με σκοπό να υπενθυμίσουν την αξία της πρόληψης και της ασφάλειας του διπλανού μας. Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Λιάγκας ήταν οι «ηγέτες» της πολιτικής και της δημοσιογραφικής ομάδας αντίστοιχα.

Το αποτέλεσμα, το σκορ, οι στιγμές περνούν σε δεύτερη μοίρα. Πρωτίστως, οφείλουμε ως κοινωνία να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών, σε μια περίοδο που η παραμικρή αστοχία στοιχίζει. Όλα εξαρτώνται από εμάς και πώς με τις «κινήσεις» μας θα βελτιώσουμε την κατάσταση.

Η κίνηση αυτή δίνει το μήνυμα όπως είπε και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, να διευρυνθεί ο κύκλος αυτών που έχουν εμβολιαστεί. «Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μια ομάδα στην βουλή η οποία παίζει με ευκαιρία διάφορες αθλητικές προτάσεις που έχουμε ή αθλητικά γεγονότα. Τώρα το γεγονός είναι να διευρυνθεί ο κύκλος των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί και το σύνθημα μας είναι προς όλους και όλες, ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊΤΕ» δήλωσε.

Η πολιτεία βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο χείλος του γκρεμού καθώς όσο περνούν οι μέρες, τόσο η κατάσταση χειροτερεύει αλλά και οι αντοχές ολοένα και λιγοστεύουν. Μπορεί το τέλος να ακούγεται πως είναι κοντά όμως ακόμα είμαστε στα δύσκολα και τα δύσκολα δεν υποχωρούν αν δεν το βάλουμε στόχο όλοι μαζί. Σε αυτήν την μάχη χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, εμβολιασμένοι και με καθαρό μυαλό ώστε να νικήσουμε το «αόρατο εχθρό» που αντιμετωπίζουμε. Είναι υποχρέωση μας να τηρούμε όλα τα μέτρα και προπαντός να ενεργοποιήσουμε το «βέλος» που έχουμε στην φαρέτρα μας, το εμβόλιο αν θέλουμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η κατάσταση.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανέναν όλο αυτό που συμβαίνει πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει και δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε η πανδημία όμως την μόνη λύση την έχουμε εμείς και την κρατάμε στα χέρια μας. Με πίστη στους ειδικούς και ακούγοντας τα λεγόμενά τους μπορούμε να δούμε φως στην άκρη του τούνελ. Το παιχνίδι ήταν απλά μία σπίθα μπροστά στην φωτιά την οποία μπορούμε να ανάψουμε και να εξαλείψουμε το ιό. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα, εμβολιαζόμαστε.

Κωνσταντίνος Προβιάς

Κωνσταντίνος Κολοβός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0