TV or not TV

Οι επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Στην προτελευταία «στροφή» των ομίλων του UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν δύο κρίσιμες μάχες, με διακύβευμα την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Η COSMOTE TV θα συνοδεύσει τις δύο ελληνικές ομάδες και σε αυτές τις αναμετρήσεις, παρουσιάζοντας ειδικές εκπομπές με όλο το ρεπορτάζ των ματς και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του UEFA Europa League, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Πέμπτη 25/11, 22.00, COSMOTESPORT 2HD), σε μία προσπάθεια να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στις 30/9 στην Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 3-0 της τουρκικής ομάδας. Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα «κλειδώσουν» την πρόκριση και θα κατακτήσουν τη 2η θέση του ομίλου.  

Την ίδια μέρα, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Μπρατισλάβα, για το UEFA Europa Conference Leagueσε έναν κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τη Σλόβαν (Πέμπτη 25/11, 19.45, COSMOTESPORT 3HD). Ο νικητής θα διασφαλίσει την παρουσία του στην κορυφαία δυάδα του 6ου ομίλου, ενώ ο ηττημένος θα χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης. 

Η κάλυψη των καναλιών COSMOTESPORT

Ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, η εκπομπή «UEFAEuropaLeagueShowPregame»(21.00, COSMOTESPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTETV) θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης. Μέσω ζωντανών συνδέσεων με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τους δημοσιογράφους Κώστα Ψάρρα, Δημήτρη Σπηλιόπουλο, Έλενα Παπαδοπούλου και Γιώργο Θαναηλάκη, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλο το ρεπορτάζ πριν τη σέντρα του αγώνα.  



Στην Μπρατισλάβα μαζί με τον ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν οι δημοσιογράφοι της 
COSMOTETV,Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης. Μετά τη λήξη του αγώνα, η ειδική εκπομπή «UEFAEuropaConferenceLeagueShowPostgame» (21.45, COSMOTESPORT 3HD)με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο, θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και αποκλειστικές δηλώσεις των παικτών.    


Πριν και μετά τους αγώνες των δύο διοργανώσεων της UEFA, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν με την εκπομπή «European Football Show», για την ανάλυση και τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των ματς της ημέρας (Πέμπτη 25/11, 18.00, COSMOTESPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTETV - Παρασκευή 26/11, 00.00, COSMOTESPORT 1HD). Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της ποδοσφαιρικής δράσης, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «EuropeanFootballΛεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTESPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη.   

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0