TV or not TV

Ο Τζακ Γκρίλις, το ερωτικό τρίγωνο και οι νέοι «Posh and Becks»!

Ο Τζακ Γκρίλις, το ερωτικό τρίγωνο και οι νέοι «Posh and Becks»!
Ο Τζακ Γκρίλις σπάει τη σιωπή του μετά την αποκάλυψη του ερωτικού τριγώνου με την ηθοποιό EmilyAtack, κάνοντας την επανεμφάνιση του στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον μέσω ενός story

Ο Τζακ Γκρίλις επανήλθε στην επιφάνεια παρά το γεγονός ότι έχασε την αναμέτρηση της Σίτι με την Έβερτον.

Ο Άγγλος σταρ κρατούσε χαμηλό προφίλ τον τελευταίο καιρό, ενώ το όνομά του έγινε πρωτοσέλιδο όταν εμφανίστηκε το ερωτικό του τρίγωνο στη The Sun. Παρέμεινε ανενεργός στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς δημοσιεύματα τον συνέδεαν με μια σειρά από λαμπερές γυναίκες. 

Όμως ο 26χρονος εμφανίστηκε την Κυριακή (21/11) όταν δημοσίευσε στο Instagram ένα story από τις κερκίδες του Etihad... με τρεις μπλε καρδιές, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα της Σίτι με την Έβερτον, με τους Πολίτες να επικρατούν 3-0 και να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση στην Premier League. 

NINTCHDBPICT000695242187.jpg

Η Sun αποκάλυψε πώς ο Γκρίλις απολάμβανε μυστικά ραντεβού με την πρώην σταρ των Inbetweeners, Emily Atack. Αυτές οι αποκαλύψεις οδήγησαν σε σύγκρουση με την on/off σύντροφο του και αγαπημένη από την παιδική του ηλικία Sasha Attwood. 

Στη συνέχεια, προέκυψε ότι o Γκρίλις είχε απολαύσει ραντεβού και με τη σταρ του Love Island, Amber Gill, καθώς παράλληλα βρισκόταν και με την Emily και με την Sasha. 

0_Screenshot-2020-11-22-at-162730.png

NINTCHDBPICT000628540503.jpg

Ωστόσο Τζακ και Sasha φαίνεται πως ορκίστηκαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα της σχέσης τους και σχεδιάζουν ένα μέλλον ως οι νέοι «Posh and Becks»! 

Μια φίλη του ζευγαριού είπε: «Η Sasha εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Τζακ και είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τις περιπέτειες του ποδοσφαιριστή. Αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα μαζί γιατί αγαπούν ο ένας τον άλλον και θέλουν να δουλέψουν για τη σχέση τους».

Μάλιστα οι δυο τους αναζητούν ένα νέο σπίτι στο Μάντσεστερ και η Sasha φιλοδοξεί να γίνει μοντέλο υψηλής μόδας! 

Η φίλη τους συμπλήρωσε: «Είναι στενοχωρημένη που ο Τζακ έχει πιαστεί με αυτές τις βαρετές ιστορίες τη στιγμή που η ίδια ετοιμάζεται να υπογράψει σε ένα νέο πολυτελές πρακτορείο. Αλλά έχει επικεντρωθεί στο να γίνουν οι νέοι Posh και Becks, ώστε να συνεχίσουν και να ξεπεράσουν το δράμα. Η Σάσα είναι έξυπνη, αν άφηνε κάθε χτύπημα στο δρόμο της να την ρίξει αυτή και ο Τζακ δεν θα είχαν αντέξει ποτέ τόσο πολύ. Καταλαβαίνει ότι είναι νέος, όμορφος και στην κορυφή του αθλήματος του, κάτι που θέλει προσοχή και κατανόηση».

76d02685-6f7d-47c2-a2f4-6f55cea8de7b.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0