TV or not TV

Η πρώτη συνέντευξη του νέου άσου του Ολυμπιακού, Κούινσι Έισι αποκλειστικά στo «PICK N ROLL» της COSMOTE TV

Η πρώτη συνέντευξη του νέου άσου του Ολυμπιακού, Κούινσι Έισι αποκλειστικά στo «PICK N ROLL» της COSMOTE TV
Την πρώτη του συνέντευξη με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» παραχώρησε, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, ο νέος άσος του Ολυμπιακού, Κούινσι Έισι.

Μιλώντας στον Άρη Μπάρκα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι ήρθε για να μείνει στην ομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φιλική σχέση που τον συνδέει με τον πρώην συμπαίκτη του στους Σακραμέντο Κινγκς, Ντε Μάρκους Κάζινς, αλλά και με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Οθέλο Χάντερ, με τους οποίους συνεργάστηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η συνέντευξη του Κούινσι Έισι θα μεταδοθεί σήμερα, Τρίτη 16/11 στην εκπομπή «PICK N ROLL» (20.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει, ακόμη, αποκλειστική συνέντευξη του Τάισον Κάρτερ. Μιλώντας στον Ρήγα Δάρδαλη, ο Αμερικανός γκαρντ του Λαυρίου, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκανε ρεκόρ καριέρας με 35 πόντους και 5 τρίποντα απέναντι στην Νίζνι, εξηγεί ποιος του έμαθε τα μυστικά του σουτ, αλλά και γιατί δεν υπέγραψε με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι.

Μέσα από το «PICK N ROLL» οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» και τον νέο άσο της ομάδας «ΔΕΚΑ», Αλέξανδρο Σαμοντούροφ. Ο 16χρονος MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, ενώ για τον ίδιο μιλούν ο προπονητής του Ιωσήφ Νικολαΐδης και ο πρώην διεθνής άσος και ιδιοκτήτης της ομάδας Νίκος Χατζηβρέττας.

Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι αυτή την εβδομάδα ο πρώην διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0