TV or not TV

LG OLED, γιατί οι μεγάλοι αγώνες χρειάζονται και μεγάλη… οθόνη!

LG OLED, γιατί οι μεγάλοι αγώνες χρειάζονται και μεγάλη… οθόνη!

Η LG βελτιώνει την εμπειρία της αθλητικής δράσης μέσω της σειράς τηλεοράσεων OLED, που προσφέρει κορυφαία απόδοση χάρις των καινοτομιών τις οποίες προσφέρει!

Οι μεγάλοι αγώνες χρειάζονται μία μεγάλη οθόνη και για αυτόν τον λόγο η LG φέρνει στο «προσκήνιο» τη σειρά τηλεοράσεων LG OLED, που δίνουν την αίσθηση στον τηλεθεατή πως παρακολουθεί τον αγώνα μέσα στο στάδιο, με τις τεράστιες οθόνες 77, 83 και 88 ιντσών!

Με τον τρόπο αυτό, οι σπουδαίοι αγώνες παρουσιάζονται με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα, προσφέροντας ευρεία γωνία θέασης και διευκολύνουν τον θεατή σε όποια θέση κι αν καθίσει!

OLED Motion Pro: Η δράση σε όλο της το μεγαλείο

Επειδή οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αυτο-φωτιζόμενα pixels που ανάβουν ένα-ένα, μπορούν να εμφανίζουν γρήγορη κίνηση στα αθλητικά με λιγότερο θόλωμα σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό.

Το OLED Motion Pro εισάγει δεδομένα μαύρου χρώματος προσαρμόσιμης διάρκειας για τη μείωση της θολής κίνησης. Βιώστε όλες τις γρήγορες φάσεις και απολαύστε την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε αγώνα και κάθε άθλημα με ομαλότερη εικόνα και ευκρινέστερη εμπειρία θέασης από ποτέ.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2021-11-01_152656.jpg

Αθλητική ειδοποίηση: Παραμείνετε ενημερωμένοι για τις ομάδες σας

Ζήστε όλες τις στιγμές της αγαπημένης σας ομάδας μέσω της Αθλητικής ειδοποίησης. Αφού εγγραφείτε, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με αποτελέσματα αγώνων, αγώνες και ώρες έναρξης. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις ομάδες σας με αυτόματες ενημερώσεις κατά την διάρκεια των αγώνων.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2021-11-01_152718.jpg

Μετατρέψτε κάθε αγώνα, σε αναμέτρηση «εντός έδρας»!

Η τεχνολογία Bluetooth Surround Ready σας βυθίζει σε μια τρισδιάστατη αθλητική ατμόσφαιρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε δύο ίδια ηχεία Bluetooth στην τηλεόρασή σας LG OLED. Τοποθετώντας τα ως οπίσθια ηχεία, σε συνδυασμό με τον ήχο της τηλεόρασης, δημιουργείται ατμόσφαιρα μεγάλου αγώνα.Στιγμιότυπο_οθόνης_2021-11-01_152736.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0