TV or not TV

«Κόκκινο φως» στον Λεμπρόν Τζέιμς από τον δημιουργό του Squid Game

«Κόκκινο φως» στον Λεμπρόν Τζέιμς από τον δημιουργό του Squid Game

Λεμπρόν Τζέιμς δημιουργός Squid Game σημειώσατε διπλό.

Η Κορεάτικη σειρά Squid Game που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου εξακολουθεί να σπάει τα κοντέρ. Μέσα στις 10 πρώτες ημέρες κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή των charts σε 90 χώρες, ενώ πλέον έχει ξεπεράσει το ρεκόρ του Bridgerton, με περισσότερους από 111 εκατομμύρια θεατές! Ωστόσο, ο ΛεμπρόνΤζέιμς είχε κάποιες ενστάσεις για το φινάλε του πρώτου κύκλου και δε δίστασε να τις εκφράσει...δημόσια ή για να ακριβολογούμε, να τις συζητήσει με τον Άντονι Ντέιβις, μπροστά στους δημοσιογράφους.


Η κεντρική ιδέα της σειράς (σσ. προσοχή ακολουθεί spoiler) που διαδραμίζεται στην Σεούλ, είναι ότι διάφοροι άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα δέχονται να συμμετάσχουν σε μια σειρά από παιδικά παιχνίδια, με την προοπτική να κερδίσουν 38 εκατομμύρια δολάρια, αγνοώντας όμως αρχικά ότι ένα λάθος μπορεί να τους κοστίσει την ίδια τους τη ζωή.

Αυτό που ξένισε τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ήταν η απόφαση του πρωταγωνιστή Gi-hun, αφού έχει κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και έχει αφήσει πίσω του εκατοντάδες νεκρούς, να μην κατευθυνθεί προς το αεροπλάνο που θα το έστελνε πίσω στην κόρη του.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk, μέσα από μια συνέτευξη που παραχώρησε στο Guardian έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αρχικά παραδέχτηκε ότι εμπνεύστηκε το Sguid Game από τη δική του ζωή, αφού βρέθηκε σε δυσμενή θέση μετά την οικονομική κρίση του 2008 και έψαχνε παρηγοριά στα κόμικ.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι σέβεται μεν την άποψη του Λεμπρόν, αλλά δεν θα άλλαζε το συγκεκριμένο φινάλε, το οποίο εν πολλοίς κρατά το κοινό σε αγωνία, εν αναμονή της κυκλοφορίας και της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Ο «King James» φάνηκε πως ήθελε να έχει την τλευταία κουβέντα, όπως φαίνεται και από το παρακάτω tweet, αλλά για την ώρα καλό θα ήταν να επικεντρωθεί στην πορεία της ομάδας και στα εισιτήρια που κόβει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Space Jam 2.


Βασιλική Καραμούζα 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0