TV or not TV

Το είχε προβλέψει ο Σκόουλς: «Με τα ίδια λάθη κόντρα στη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάνει με 4-0 στο ημίχρονο»

Το είχε προβλέψει ο Σκόουλς: «Με τα ίδια λάθη κόντρα στη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάνει με 4-0 στο ημίχρονο»

Και όμως, ο Πολ Σκόουλς, είχε λόγο που δεν πανηγύρισε την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αταλάντα για το Champions League. Οι φόβοι του, επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (24/10).

Σχετικά Άρθρα

Το βράδυ της Τετάρτης (20/10), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο ιταλικός σύλλογος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι», με μία εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, γύρισαν τούμπα το παιχνίδι.

Μετά το ματς, ο παλαίμαχος άσος του αγγλικού συλλόγου, ο Πολ Σκόουλς, ανέλυσε τα αδύναμα στοιχεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έδειξε τόσο χαρούμενος παρά την ήττα. Μάλιστα, οι συνάδελφοί του στο στούντιο, τον ρώτησαν γιατί είναι σκεπτικός παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Εκείνος, προχώρησε σε μία δήλωση που εξελίχθηκε σε… προφητική. Συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσαν για τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το σύστημα με τους δύο χαφ στον άξονα, ο ίδιος είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά εκείνο το πρώτο ημίχρονο απλά δεν το απόλαυσα. Νομίζω ότι αν έπαιζαν με καλύτερη ομάδα θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτό το πρώτο μέρος ήταν ανησυχητικό. Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν είχαν ενότητα, αυτό ήταν ένα ανησυχητικό σημάδι.

Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορείς να παίξεις έτσι με μια κορυφαία ομάδα του Champions League; Δεν θέλω να ακούγομαι ξενέρωτος, αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ.

Το πρώτο ημίχρονο (κόντρα στην Αταλάντα), η Γιουνάιτεντ είχε δύο παίκτες μεσοεπιθετικούς που έπαιζαν μόνοι τους και αν το κάνει αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ, θα μείνει δεχθεί τέσσερα γκολ στο ημίχρονο και ο Κλοπ θα τρίβει τα χέρια του».

Ο Σκόουλς τα είπε αλλά κανείς δεν τον «άκουσε». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε με την ίδια «συνταγή» κόντρα στη Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε μόνο να χαμογελάσει. Γιατί πολύ απλά, είχε κοιτάξει ότι και ο παλαίμαχος χαφ. Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι πως ο Σκόουλς έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του.

 Η Λίβερπουλ στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0 (!) έχοντας «παγώσει» το Ολντ Τράφορντ και κάνοντας το ντέρμπι, παράσταση για έναν ρόλο. Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 5-0 υπέρ των «κόκκινων», με τον Πολ Σκόουλς να νιώθει πικραμένος αλλά και… δικαιωμένος για την απόλυτα… τέλεια ανάλυση που έκανε.

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0