TV or not TV

Στο Παρά Πέντε: Η αναμέτρηση με την Γεωργία και η συνάντηση της Θεοπούλας με τον Ρεχάγκελ δια χειρός... Καπουτζίδη! (video)

Στο Παρά Πέντε: Η αναμέτρηση με την Γεωργία και η συνάντηση της Θεοπούλας με τον Ρεχάγκελ δια χειρός... Καπουτζίδη! (video)
Η Εθνική αντιμετωπίζει σήμερα (9/10, 19:00) την Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Κατάρ και το BN Sports σας μεταφέρει μερικά χρόνια πίσω, τότε που ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από το αχτύπητο δίδυμο της Σοφίας και της Θεοπούλας μας πρόσφερε αξέχαστες στιγμές.
Σχετικά Άρθρα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα η Εθνική καλείται να αντιμετωπίσει την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ένας αγώνας «μάχη» για το εθνικό μας συγκρότημα που θέλει μονάχα την νίκη! 

Στο άκουσμα Ελλάδα – Γεωργία το μυαλό ασυναίσθητα κάνει μια μικρή τηλεοπτική αναδρομή στο πολυαγαπημένο μας «Παρά πέντε»! Ένα από τα πιο αχτύπητα δίδυμα που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, δύο λατρεμένες και ξεχωριστές γιαγιάδες που ακούνε στο όνομα Σοφία και Θεοπούλα μας πρόσφεραν άπειρες στιγμές γέλιου με τις ατάκες του Γιώργου Καπουτζίδη να περνάνε από γενιά σε γενιά.  

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στο Χρήστο Σωτηρακόπουλο σε μια μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό Active μετά την ολοκλήρωση του «Παρά πέντε» είχε πει πως θεωρούσε αυτονόητο ότι έπρεπε να υπάρχουν στιγμές μέσα από ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα που μπορούσαν να βγάλουν γέλιο αλλά ταυτόχρονα αποτύπωναν και την εποχή και κάποιος που θα το βλέπει μετά από χρόνια θα μπορεί αμέσως να ταυτιστεί, γιατί ειδικά η κατάκτηση του Euro 2004 είναι ένα γεγονός που και αγέννητα παιδιά θα το μαθαίνουν με τα χρόνια.

«Επειδή λοιπόν από παιδί ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και μου αρέσει και να παρακολουθώ τον Πανσερραϊκό εκεί που μεγάλωσα, αλλά φυσικά και το σήμα της αθλητικής Κυριακής βρισκόταν μέσα στο μυαλό μου όπως σε όλους όσους μεγάλωσαν στην δεκαετία του 80 θεώρησα αυτονόητο ότι έπρεπε να υπάρχουν αναφορές από αθλητικά γεγονότα που και καλύτερο μπορούσαν να κάνουν το σίριαλ και ταυτόχρονα μπορούσαν να κάνουν τον τηλεθεατή να χαμογελάσει». 

Σοφία και Θεοπούλα ετοιμάζονται να πάνε στο γήπεδο με την... Γεωργία

-Καλέ σήμερα δεν παίζει η Εθνική; Θα πάμε στον αγώνα με την Γεωργία   

-Μη χειρότερα Παναγία μου.   

-Γιατί τι έπαθες πάλι;   

-Βρε γιαγιά εντάξει πες εσένα σε βάρεσε και θες να πας να δεις τον αγώνα. Τη Θεοπούλα γιατί την κουβαλάς σε όλα αυτά; Παίρνεις ευθύνη πάνω σου δεν το καταλαβαίνεις;    

-Αφού μαζί το αποφασίσαμε και εκείνη θέλει να πάει    

-Θέλει η Θεοπούλα να πάει να δει τον αγώνα; Ανάθεμα κι αν ξέρει ποιος παίζει σήμερα.   

-Νικοπολίδης, Καψής, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Κυριάκος, Κατσουράνης. 

-Εντάξει φτάνει! 

- Και στην κορυφή της επίθεσης ο Βρύζας!  

…... 

-Μα Σπύρο μου εμείς δεν χρειάζεται να ανακατευτούμε με τόσο κόσμο. Εμείς έτσι κι αλλιώς θα είμαστε με την Γεωργία.  

-Τι; 

-Όχι Θεοπούλα μου, εμείς την Ελλάδα θα υποστηρίζουμε. 

-Ναι καλέ το ξέρω, αλλά εσύ δεν είπες πως θα πάμε στο γήπεδο με τη Γεωργία; 

-Για κάτσε μισό λεπτό γιατί έχει ψωμί εδώ η υπόθεση. Δεν μου λες Θεοπούλα, που τα χεις και τετρακόσια, ποια Γεωργία λες εσύ; 

-Που έχει το περίπτερο απέναντι.  


-Πόσο είναι; 
-Και να σου πω θα καταλάβεις; 4-0 
-Αλήθεια;;  
-Αλήθεια. 
-Πάλι κουβά... 
…. 

-Στα αποδυτήρια δεν κάνει να μπούμε λες;  

Φυσικά για την Σοφία και τη Θεοπούλα τίποτα δεν ήταν ακατόρθωτο, έτσι επιστρέφοντας από τον αγώνα Ελλάδας - Γεωργίας είχαν φροντίσει να γνωρίσουν τον Ότο Ρεχάγκελ αλλά και να αποθανατίσουν τη στιγμή!   



Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0