TV or not TV

La Liga TV: Παρουσίασε την… ομαδάρα των αναλυτών της! – Από τον Ιέρο και τον Φορλάν, έως τον Ετό και τον «νεοαποκτηθέντα» Λίνεκερ!

La Liga TV: Παρουσίασε την… ομαδάρα των αναλυτών της! – Από τον Ιέρο και τον Φορλάν, έως τον Ετό και τον «νεοαποκτηθέντα» Λίνεκερ!

Η La Liga TV διοργάνωσε την Παρασκευή (01/10) τη βραδιά παρουσίασης των φετινών πρεσβευτών της, δηλαδή των αναλυτών στο επίσημο κανάλι της λίγκας. Το τελευταίο «μεταγραφικό» απόκτημα; Ο Γκάρι Λίνεκερ!

Μία βραδιά με έντονο άρωμα παρελθόντος επιφύλασσε η παρουσίαση των αναλυτών της La Liga Tv!

Σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Φερνάντο Ιέρο, ο Σαμουέλ Ετό, ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ο Ντιέγκο Φορλάν, ο Μίτσελ Σαλγκάδο, ο Φερνάντο Μοριέντες, ο Φερέρ, ο Ιβάν Ντε Λα Πένια και πολλοί άλλοι, έδωσαν το «παρών»!

Το κλίμα της τελετής ήταν εξαιρετικό, με τους πρώην σταρ να εκφράζουν τις… ανησυχίες τους για τα ζητήματα της εκάστοτε ομάδας που υπηρέτησαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η δήλωση του Φερνάντο Μοριέντες:

«Χωρίς αμφιβολία, θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Καρίμ Μπενζεμά! Αυτός πήρε τα ‘ηνία’ της επίθεσης από την ημέρα που αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ενώ ο Στιβ ΜακΜάναμαν, επίσης παρόντας στην παρουσίαση, δήλωσε για το ενδεχόμενο απόκτησης των Εμπαπέ-Χάαλαντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Γιατί όχι; Άλλωστε, γνωρίζω πως τους αρέσει η Μαδρίτη!»

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη ιδέα αποτελεί προϊόν σκέψης του άλλοτε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και προέδρου της Μάλαγα, Φερνάντο Σανθ, και γιου του άλλοτε προέδρου των «Μερένχες», Λορένθο Σανθ, που ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έθεσε τις βάσεις για το σημερινό status της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον Μπερναμπέου!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0