TV or not TV

Euroleague: Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση τα ματς της Βιλερμπάν και της Μονακό στη Γαλλία

Euroleague: Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση τα ματς της Βιλερμπάν και της Μονακό στη Γαλλία
Χωρίς τηλεοπτική «στέγη» τα παιχνίδια των δύο γαλλικών ομάδων στην Euroleague. 
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Λίγες ώρες πριν την έναρξη της 1ης αγωνιστικής της Euroleague, στην οποία συμμετέχουν φέτος δύο γαλλικές ομάδες, η Βιλερμπάν και η Μονακό, το φίλαθλο κοινό της χώρας δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικά τα παιχνίδια της ομάδας του Πάρκερ και της ομάδας του Μίτροβιτς στην κορυφαία ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση! 

Για την ακρίβεια, αφού για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, κάποιος ο οποίος μένει στη Γαλλία για να δει τους αγώνες της διοργάνωσης θα πρέπει να κάνει συνδρομή στο Euroleague TV και να βλέπει τα ματς από τον υπόλογιστή του. 

Ως εκ τούτου, η ομάδα από το Πριγκιπάτο, θέλοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, έκανε ξεχωριστή συμφωνία με τη διοργανώτρια αρχή για τη μετάδοση των αγώνων μόνο στο Μονακό και όχι στην υπόλοιπη γαλλική επικράτεια. 

Canal Plus, Eurosport και RMC Sport εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να πάρουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague, αλλά δεν ήρθαν εν τέλει σε συμφωνία με τη διοργάνωση, αφού η τιμή του πακέτου έφτανε στα 3 εκατομμύρια ευρώ (σσ. το πακέτο περιλαμβάνει 52 ματς, τα 34 εντός έδρας της Βιλερμπάν και της Μονακό και τα 18 παιχνίδια των Λεβαλουά και Μπουργκ στο Eurocup).

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0