TV or not TV

OneFootball: Στους «ελεύθερους» δέκτες της και η Primeira Liga!

OneFootball: Στους «ελεύθερους» δέκτες της και η Primeira Liga!

Η OneFootball απέκτησε τα δικαιώματα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και ανέβασε τις διοργανώσεις που θα μεταδίδει στις δώδεκα!

Η γερμανική εταιρία, OneFootball, ανέλαβε τις μεταδόσεις της πορτογαλικής, Primeira Liga, ανεβάζοντας τον αριθμό των πρωταθλημάτων που έχει υπό τη σκέπη της στα δώδεκα. Οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι δωρεάν τόσο μέσω smartphone και tablet, όσο και μέσω του site, www.onefootball.com.

Οι χρήστες του OneFootball θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος αγώνων κατά μήκος του πλανήτη, χωρίς κανένα κόστος. Πλέον, διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, της Scottish Premiership, του AFC Champions League, του AFC Asian Qualifiers, της μεξικανικής λίγκας, της Japanese J League, της Chinese Super League, του CONCACAF Champions League 2022 και του USL Championship.

Υπενθυμίζεται πως στα παραπάνω πρωταθλήματα συμπεριλαμβάνονται ήδη αυτά της Korean K League, της αυστριακής Bundesliga και της German Regionalliga.

Ο αντιπρόεδρος της OneFootball, Nikolaus von Doetinchem, ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε τον χώρο που φιλοξενεί τόσα ελεύθερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην Ιταλία. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε την αφοσίωσή μας προς τους οπαδούς, προχωρώντας σε καινοτόμες ιδέες και ευέλικτα μοντέλα, τα οποία κάνουν την πλατφόρμα εύκολα προσβάσιμη προς όλους τους χρήστες».

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0